Milyen és mekkora a cicid?
Ezek a pólók állnak a legjobban
Elvész a cicid a pólóban, vagy épp betölti azt? Nézd meg, hogyan igazíthatod szépen formára!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A póló nélkülözhetetlen alapdarab egy nő ruhatárában, hiszen sokoldalúsága révén a viselése nem függ az évszakoktól, sem a divat váltakozásától. Mindig aktuális marad, ráadásul bármivel könnyedén összekombinálható. Valójában olyan a trendek ötlettárában, mint Gombóc Artúr éléskamrájában a csokoládé: van belőle kerek meg szögletes, lyukas és tömör is. Ebben az esetben persze szűk és bő fazonú, illetve mélyen kivágott vagy zárt megoldások közül válogathatsz.

A pasik szerint pedig létezik az a bizonyos hegyes póló is. Így tehát, ha azt gondolod, hogy a póló csak egy sebtében felkapható ruhadarab, picit tévedsz.

Bár megkönnyíti a kigondolási-öltözködési ceremónia folyamatát, cseppet sem mindegy, hogy hol és mennyire domborodik. Nem kell sok mindenre odafigyelned a kedvenced kiválasztásakor, ám néhány trükköt bevethetsz a mellbedobás vagy éppen a cicipalástolás érdekében.

Melyik pólótrend lehet a hasznodra?

A pólók esetében minden divatosnak számít, ugyanis az összkép trendi mivolta leginkább azon múlik, hogy milyen stílusba ülteted be, illetve hogyan elegyíted az aktuális mintákat, fazonokat. A döntésben az is segíthet, hogy a felpróbált modell mennyire képes előnyösen kiemelni, illetve háttérbe szorítani az idomaidat. Nem csak a dekoltázs számít!

  • A pólód nyakkivágásával csalhatsz optikailag: a széles ívek széthúzzák, a zártszögű V-alakzatok pedig összeterelik a melleket, illetve megnyújtják a felsőtestet.
  • Bizonyos mintákkal kiemelheted és dúsabbá teheted a formáidat.
  • A bő fazonok nem mindig alkalmasak a leplezésre: olykor összemossák a telt idomokat, így zömökebbnek mutatnak.
  • A hatás érdekében a vállvonalakat és az ujjak szabását is figyelembe kell venned!
  • Természetesen megalapozhatod a látványt egy formára igazító csodamelltartóval, hogy megduplázd a trükközés sikerét.

Divatos pólók melltípusokra szabva

Képgalériánkból megtudhatod, milyen pólókat válassz, ha kerekíteni, dúsítani, esetleg slankítani vagy megemelni szeretnéd a domborulataidat. Alakítsd a stílusod a cicid előnyére!

Ezt is szeretjük