Ez a furcsa frufru a legdivatosabb idén - Mutatjuk, milyen frizurához és arcformához illik a legjobban
Az extra rövid frufrut nagyon meg kell gondolni, mert könnyen kínos és előnytelen lehet.

mikrofrufru cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei hajdivatban biztosan mindenki megtalálja a kedvencét, mert igen különböző trendek hódítanak. Visszatért a nőies és kissé retró hatású, befelé szárított fazon, de az egyenesen tépett frizurák is a toplista élére kerültek.

A göndör, kócos fürtök szintén nagy kedvencek, nem is beszélve a nagy visszatérőről, a frufruról. Ennek szögegyenes, dús, ritkított és oldalra fésült változatát egyaránt szívesen ajánlják most a fodrászok, de van egy változata, ami minden másnál sokkal divatosabb lesz.

Így hordd a mikrofrufrut!

Az év legtrendibb frufruja egy extra rövid és kockázatos változat, melyet sokan a régi, elrontott frizurákhoz hasonlítanak. Ez pedig nem más, mint a mikrofrufru vagy a picit hosszabb változata, a baby frufru, amiért már rengeteg sztár rajong. Ez a fazon nagyjából a homlok közepéig ér, és általában dús vagy egy kicsit tépett. Modern és határozott külsőt kölcsönöz, de vigyázni kell vele, mert egyáltalán nem minden arcformához és hajhoz áll jól. A következő képeken megnézheted és elolvashatod, hogyan érdemes viselni, hogy a lehető legnőiesebb legyen az eredmény.

Ezt is szeretjük