Agyonsminkelt sablonnőkké változtatta a sminkes a menyasszonyokat - Mintha két különböző nőt látnánk a képeken

A sminkmester egészen új emberré alakítja a menyasszonyokat. Így talán még a vőlegényük is alig ismert rájuk.

menyasszony smink cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A menyasszonyok általában mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb formában állhassanak az oltár elé. A legtöbben fodrászhoz, manikűröshöz és persze sminkeshez is mennek a ceremónia előtt, hogy még ragyogóbbak lehessenek az esküvőn.

A sminkesek jó esetben inkább csak a bőrhibákat tüntetik el, és az arák természetes szépségét hangsúlyozzák ki, vannak viszont olyan profik is, akik igencsak túlzásba esnek, ha esküvői megjelenésről van szó.

Agyonsminkelt sablonnők lettek a menyasszonyok

A több mint félmillió követővel rendelkező sminkmester, Arber Bytyqi előtte-utána fotói láttán valószínűleg sokan ledöbbennek. Úgy festi ki a menyasszonyokat, hogy szinte teljesen új arcot ad nekik: vastag alapozóréteggel fedi el a bőrüket, hatalmas műszempillákat és hangsúlyos szemeket ad a nőknek, és egészen a felismerhetetlenségig sminkeli őket. Nem natúr szépségüket emeli ki, hanem egészen más külsőt varázsol nekik. Képein vendégei a retusált, filterezett Insta-sztárokra hasonlítanak, pedig ez mind csak a festék hatása: így lesznek agyonsminkelt sablonnők az arákból.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda, Instagram.com/arber_bytyqi_mua.

Ezt is szeretjük