Agyonsminkelt sablonnőkké változtatta a sminkes a menyasszonyokat - Mintha két különböző nőt látnánk a képeken
A sminkmester egészen új emberré alakítja a menyasszonyokat. Így talán még a vőlegényük is alig ismert rájuk.

menyasszony smink cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A menyasszonyok általában mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb formában állhassanak az oltár elé. A legtöbben fodrászhoz, manikűröshöz és persze sminkeshez is mennek a ceremónia előtt, hogy még ragyogóbbak lehessenek az esküvőn.

A sminkesek jó esetben inkább csak a bőrhibákat tüntetik el, és az arák természetes szépségét hangsúlyozzák ki, vannak viszont olyan profik is, akik igencsak túlzásba esnek, ha esküvői megjelenésről van szó.

Agyonsminkelt sablonnők lettek a menyasszonyok

A több mint félmillió követővel rendelkező sminkmester, Arber Bytyqi előtte-utána fotói láttán valószínűleg sokan ledöbbennek. Úgy festi ki a menyasszonyokat, hogy szinte teljesen új arcot ad nekik: vastag alapozóréteggel fedi el a bőrüket, hatalmas műszempillákat és hangsúlyos szemeket ad a nőknek, és egészen a felismerhetetlenségig sminkeli őket. Nem natúr szépségüket emeli ki, hanem egészen más külsőt varázsol nekik. Képein vendégei a retusált, filterezett Insta-sztárokra hasonlítanak, pedig ez mind csak a festék hatása: így lesznek agyonsminkelt sablonnők az arákból.

Képek: Bored Panda, Instagram.com/arber_bytyqi_mua.

Ezt is szeretjük