6 trükk, amitől 5 kilóval kevesebbnek és 10 centivel magasabbnak látszol majd
Ha magasabbnak látszol, akkor vékonyabbnak is látszol!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnél magasabbnak tűnni, mint amekkora vagy, akkor van egy sor öltözködési trükk, amivel optikailag nyújthatsz magadon, hogy úgy nézz ki, mint aki tíz centivel magasabb. És aki magasabb, az karcsúbbnak is látszik, vagyis ezekkel a trükkökkel még vékonyabbnak is fogsz tűnni - vagyis két legyet ütsz egy csapásra, ha az alakodon is szeretnél korrigálni.

Az első trükk természetesen a magassarkú, azonban nem ér véget a történet, hiszen egy szimpla magas sarkú cipővel még nem tettél csodát. Viszont ha eléred azt a hatást, hogy ne csak megemeljen, hanem látványban meghosszabbítsa a lábadat, akkor már nagy eredményeket érhetsz el. Ehhez a következőket tudod tenni: válassz nude - azaz testszínű - bőrből készült magassarkút, így az egybeolvad a lábaddal, és nem lesz feltűnő, hogy egy méretes sarokkal nyújtod az alakod. Vagy ha hűvösebb az idő, és harisnyát húzol, akkor a harisnyával egyező színű cipőt válassz, hogy ugyanezt az észrevétlen magasító hatást érd el.

Emellett nadrággal kombinálva is elrejtheted a sarok méretét. Ezért különösen jó hír, hogy a trapéznadrág és a boot cut fazon újra divatos, mert ezek szépen rácsúsznak a magassarkúra - akár egészen a földig.

További tippjeinkért nézd meg alábbi galériánkat is!


 

Lefaragja a felesleget ez a ruhácska

Ha nemcsak magasabbnak szeretnél látszani, de úgy érzed, van mit eltakarni, akkor nézd meg alábbi cikkünket, ahol testalkat szerint gyűjtöttük össze azokat a ruhákat, amelyek képesek átrajzolni, optimalizálni formáidat.

Ezt is szeretjük