Lófarokba fogta a haját, és olyan kontyot készített, mintha fodrász tette volna
Próbáld ki!
Nézd meg a videót, és készíts gyönyörű kontyot percek alatt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a megszokott frizurádat egy kicsit ünnepélyesebbé szeretnéd tenni, akkor nagyszerű megoldás a konty, amely ráadásul szabadon hagyja a nyakat, így a frizurád nem melegít.

Mutatjuk a mindössze néhány perces videót, amely alapján éppen olyan gyönyörű, elegáns kontyot készíthetsz magadnak, mintha csak fodrász alkotta volna!

Így készítheted el

Először is a fejed tetején válassz le egy széles tincset, majd tűzd el egy széles csattal. Most különíts el egy vékonyabbat a bal oldalon is, szintén egy csat segítségével. Hátul fogd lófarokba a hajadat, csavard meg egy kicsit, hogy könnyebben tudj vele bánni, és már tekerheted is fel, a hajgumi köré. A kapott kontyot rögzítsd hullámcsatokkal.

Ha ez megvan, már csupán a korábban leválasztott tincsekkel kell foglalkoznod. Elsőként a fejtetőre csatolt hajtömeget engedd ki, ezt is csavard meg egy kicsit, ezután jobbról tekerd a konty köré. Ezt is rögzítsd hullámcsattal, végül a fennmaradó tincset tűzd hátra a frizurához átellenesen, vagyis balról jobb irányba haladva. Kész is vagy!

Hidd el, nem bonyolult elkészíteni, íme, a videó hozzá!

Ezt is szeretjük