Ilyen fürdőruhát válassz, ha 40-es méret fölött vagy: ezek tényleg vékonyabbnak fognak mutatni!
Segítünk, hogy lehetsz csinos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fürdőruha-katalógusokban mindig hibátlan alakú lányokon mutatják be a különböző fazonokat és színeket, amiből sajnos nem derül ki, hogy kinek mi lenne igazán előnyös, ha nem rendelkezik modellalkattal. A legtöbb nő pedig nem 36-os méretre és 180 cm magasságra keres fürdőruhát. Most eláruljuk, mire figyelj, ha itt-ott van egy kis husi rajtad.

Szerencsére tavaly már elkezdte térhódítását a tankini, vagyis a trikófazonú felsővel rendelkező bikini, és a különböző fazonú egyrészes fürdőruhák sem számítanak többé nagyis strandszerkónak. Így ezek között is bátran válogathatsz, ha egy kis pocakot szeretnél a fürdőruha alatt tudni.

Tudnivalók a fürdőruha felső részéről

Mindegy, hogy egy- vagy kétrészes fürdőruha mellett döntesz végül, az alábbi tudnivalókkal jó tisztában lenned.

1. Állítható pánt

Minden nőnek más formájú és méretű a melle, így képtelenség konfekció szerint jót választani anélkül, hogy állítható lenne a fürdőruha felső pántja. Ha a kosár stimmel, akkor egy állítható pánttal a saját mellmagasságodhoz tudod igazítani a fürdőruhádat, hogy minél szebbnek mutassa a melledet, és biztos tartást is adjon neki.

2. Nagy mellhez merevítős fazon

Ha C kosár felett vagy, akkor mindenképp érdemes merevítős fürdőruhát választanod, hogy kellő alátámasztást adj a melleidnek. De ha ezek a fazonok végképp nem tetszenek, vagy kényelmetlennek találod őket a strandon, akkor válassz olyan modellt, amely mellrész alatti varrással rendelkezik, hogy ennyi extra tartást azért biztosítani tudj a mellednek.

3. Kis mellek

Ha nőiesen kerek vagy nagyjából mindenütt, kivéve a melleidet, akkor válassz szivacsos felsőrésszel kialakított fürdőruhát, hogy optikailag szép és formás megjelenést adj az alakodnak.

A sós tengervizet, gyógyvizeket, tűző napsütést a legjobb minőségű anyagok is megérzik, sokat tehetsz a megóvás érdekében már azzal is, ha minden strandolás után kiöblíted fürdőruhádat. Így kevésbé veszíthetik el a tartásukat, ami egy teltebb nő számára kifejezetten fontos.

Tudnivalók a fürdőruha alsó részéről

Ha a bikinit szereted, mert ebben tudsz jól barnulni, akkor a bugyira is külön figyelmet kell fordítanod. Amennyiben találsz olyant, ahol külön tudod összeválogatni a felsőt és az alsót, az a legjobb, mert ebben az esetben lehetsz benne biztos igazán, hogy a hozzád leginkább illő összeállítást tudhatod magadénak.

1. Normál szabású bugyi

40-es méret fölött nem ajánlott tangabugyit választani, még akkor sem, ha fehérneműben csak ilyen bugyikat vagy hajlandó hordani. A strandon ugyanis nemcsak a párod fog látni, így jobb elkerülni a tolakodó tekinteteket és az esetleges kritikus megjegyzéseket.

2. Állítható pántos bugyik

Ha olyan bikinit választasz, melynek bugyiját oldalt állítható pánttal láttak el, akkor elkerülheted azt, hogy a csípődnél bevágjon a bikini pántja.

3. Plus size bugyik

Ma már kifejezetten molettebb hölgyek számára kialakított bugyikat is találni a bikinik között, amelyek egy alakjavító fehérneműhöz hasonló gumírozással, extra betéttel készülnek, hogy a lehető legjobb formádat tudd mutatni a strandon.

Léna fehérnemű- és divatáruüzlet

Van egy üzlet Budapesten, ahol nemcsak kiváló minőségű, széles méretválasztékú fürdőruhákat, bikiniket, de kiválasztásukban hozzáértő segítséget is kapsz az üzlet munkatársaitól.

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10-18 óra, szombaton 9-12 óra
Telefonszám: +36 1 320 3395

Kényelem mindenekfelett

Az alapszabály, amely a ruhákra igaz, ugyanúgy igaz a fürdőruhára is: ha nem érzed magadat jól benne, mert előnytelennek vagy a stílusodtól idegennek gondolod, akkor kényelmetlenül fogod benne érezni magad, ami a közérzetedre, így a megjelenésedre is rányomja a bélyegét. Ezért próbálgass kitartóan, és találd meg a számodra legideálisabb fazonú, színű és méretű fürdőruhát, legyen az kétrészes vagy egyrészes.

Szezonális trendek és minták

Nyugodtan válassz mintás darabokat, hiszen ezek optikailag karcsúsítanak, mivel kevésbé adják ki az idomokat, mint az egyszínűek. Ráadásul bátran hódolhatsz az aktuális trendeknek is, ugyanis két szezon után mindenképpen érdemes lecserélni őket.

Ezt is szeretjük