Szexi, sima intim fazon - Melyik módszer a legtartósabb?
Az intim területek szőrtelenítése nem könnyű feladat. Te elégedett vagy az eredménnyel?

Bár még nem érkezett el a strandszezon, a szőrtelenítés mindig sarkalatos kérdés, főként, ha az érzékeny intim területekről van szó. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a borotva, ám amilyen gyors ez a módszer, olyan hamar nőnek ki újra a szőrszálak, és a bőr sérülése miatt begyulladhatnak a szőrtüszők. A kellemetlen viszketés és a piros foltok pedig egyáltalán nem nyújtanak vonzó látványt, hiába törekedtél a tökéletes simaságra.

Bevetheted még a gyantát is, ami jóval hosszabb ideig nyújt szőrtelenséget, ám nem kis fájdalommal járhat, ráadásul itt is előfordulhat szőrbenövés és irritáció. Hasonlóan az epilátorhoz, ahol szinte egyesével érzed a kitépett szálakat, ahogy a gép dolgozik.

A krémeket jó szívvel senkinek sem ajánljuk, hiszen erős vegyi anyagai nagy károkat okozhatnak az intim területeken.

Mi a megoldás?

Az egyszerű, gyors és persze tartós megoldást a Tangea IPL tartós szőrtelenítő berendezés hozhatja el számodra, mely a pulzáló fény segítségével dolgozik.

Az intenzíven pulzáló fény - azaz az IPL - technológia alkalmazása során a fény a bőrön áthaladva a szőrszál sötét festékanyagában - a melaninban - elnyelődik, hatására az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálak 10-14 nap elteltével kipotyognak. A gyantázással ellentétben a hámréteg nem sérül, így kizárhatod a fertőzésveszélyt. Ráadásul a kezelések hatására a szőrtüszőgyulladások is elmúlnak.

A gép kezelőfeje és kezelőfelülete is hűtött, így garantáltan biztonságos és szinte fájdalommentes lehet végre a szőrtelenítés, mivel a bőrfelület nem hevül fel az eljárás során. Az első kezelés után már látványos eredményt fogsz tapasztalni.
A további kezelések hatékonysága pedig attól függ, hogy milyen színű, vastagságú és sűrűségű szőrszálakkal rendelkezel, illetve, hogy a szervezetednek milyen a genetikailag kódolt védekezőképessége.

Hosszú távon hatékony

A teljes és tartós szőrtelenítéshez egyénenként eltérő mennyiségű kezelésre lehet szükség, de a tapasztalatok szerint hat-nyolc kezelés bárkinek meghozza a kívánt eredményt.

Ha tehát hosszú távon szeretnéd letudni a szőrtelenítés problémáját, és nem akarsz több fájdalmas procedúrán átesni, akkor válaszd ezt a módszert.

Ha kedvet kaptál a tartós simasághoz, már most kezdd el az IPL-es szőrtelenítést, így nyáron már egyáltalán nem kell foglalkoznod a szőrtelenítés procedúrájával. Az Douglas Parfümériák profi módszerekkel dolgoznak, és árlistát is kérhetsz, így nem ér meglepetés.

Miért?

  • Hosszú távú hatás, gyors és kényelmes.
  • Az eredmény már az első kezelés után látszik.
  • Higiénikus és szinte fájdalommentes.
  • A test csaknem teljes felületén alkalmazható.

Bármelyik módszer mellett is döntesz, mindig tartsd be a higiéniai szabályokat, mert így megóvhatod bőrödet a kellemetlen irritációtól és a gyulladástól.

Ezt is szeretjük