Az 5 legjobb izzadásgátló

Szerintünk

Nyáron mindenkinek nagyobb biztonságra van szüksége, már ami az izzadásgátlást illeti. A Femina szerkesztői ezeket használják.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Juli - Dove

Dove rajongó volnék, így mi mást használhatnék, mint eme remek terméket. A Dove Original stift változatát használom, egyrészt, mert ezt az illatot mindig el tudom viselni magamon, másrészt, mert más izzadásgátlókkal szemben egész napos "szagmentességet" biztosít. Nem olyan régen egy még a Nivea 24 órás tutidezodorját próbáltam ki, hátha, de az eredmény elrettentő volt. Saját magamtól jöttem zavarba. Amit viszont igazán sajnálok, hogy hazánkban nem hoztak be bizonyos illatokat belőle. Múlt nyaralásom alkalmával külföldön szereztem be egy példányt" ami igazán nagyon kellemes illatú volt. Sajnos azonban az itthoni boltokban nem leltem meg később.

Luca - Szintén

Elsőre a jó izzadásgátló nem tűnik olyan nagy kérdésnek, hiszen annyi a dezodor, mint égen a csillag. A fújós dezodorokat nem szeretem annyira, mert nagyon hamar elfogynak, és illatuk sem tartós. A golyós dezodorok ragadnak, és nagyon hidegek. Így hát maradnak a stiftes dezodorok, melyek gazdaságosak, nem hidegek, viszont a legtöbbjük fehér nyomot hagy a ruhán. De hát semmi sem tökéletes. A stiftek közül is csak Dove-ot használok. Több illatot is kipróbáltam már, melyek közül mindegyik finom, de mostani kedvencem a Fresh Touch változat. Azt azonban mindenképp kihangsúlyoznám, hogy a cég előállított egy forradalmian új stiftes dezodort, mely kifejezetten fekete ruhákhoz készült. Elvileg nem fogja meg a ruhákat, de ez nem igaz. Azonnal kipróbáltam, de sajnos csalódtam benne.

Judit - Lady Speed Stick

Sajnos alapvetően izzadós vagyok, a nyári melegben pedig még inkább. Sokféle spray-t, stiftet, hintőport kipróbáltam már, de egyikkel sem voltam megelégedve százszázalékosan. Azt vettem észre, hogy bármit használok, egy ideig jó, aztán megszokja a szervezetem, és akkor váltani kell, mert sajnos már nem hat. A sok termék közül azonban nekem is van kedvencem. Ami legjobban bevált, az a Lady Speed Stick Aloe-s változata, akár spray, akár stift variációban. Nem irritálja egyébként érzékeny bőrömet, még szőrtelenítés után sem. Leggyakrabban a stift variációt használom.

Ági - Nivea

Nekem egyetlen egy dezodor vált be eddig, mégpedig a Nivea Dry Comfort 24h stiftje. Évek óta ezt használom, és nem tapasztaltam, hogy az idő múlásával kevésbé lenne hatékony, mert hallottam már hasonlót más dezodorokról. Nem kell állandóan kenegetnem a hónaljamat, hatása sokáig tart. Kellemes, diszkrét illata van, ami nem keveredik a parfümmel, hanem megbújik a háttérben. Nem veszi át az izzadságszagot, ahogy más dezodoroknál tapasztaltam. Nekem fontos az is, hogy ne használjak hajtógázos, valamint állatokon tesztelt terméket, ez a dezodor szerencsére ezeket az igényeimet is kielégíti.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Pálma - Szintén

Bár nem vagyok izzadós típus, van az a helyzet, amikor nekem is hatásos védelemre van szükségem. És mint ahogy bizonyára sokan mások, én is számos terméket kipróbáltam már, mire megtaláltam az „igazit”, nevezetesen a Nivea Dry golyós dezodorát. A Nivea termékeiért alapvetően nem vagyok oda, ez az izzadásgátló deo azonban tökéletesen megfelel az elvárásaimnak: lélegezni hagyja a bőrt, miközben csökkenti az izzadság mennyiségét, nem szárít, nem hagy foltot sem a bőrömön, sem a ruhámon, nem vált ki allergiás reakciókat, és még az illata is nagyon kellemes. Ráadásul elérhető áron kapható, és mindennapos használat mellett is sokáig elég.

Ezt is szeretjük