Öngyilkos akart lenni, most rákos betegek arcára csal mosolyt
Így vidítja fel őket
Sokaknak szerzett már egy jó napot azzal, amit csinál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kemoterápia általában nagyon megviseli a betegeket, amit csak fokoz, hogy sokszor a kezelések következtében a haj, a szemöldök és a szempillák kihullanak. Egy sminkmester, Norman Freeman azonban elhatározta, hogy ahány betegnek csak lehet, segít, hogy visszaszerezzék a kopaszság miatt elvesztett önbizalmuk egy részét.

Így vidítja fel a betegeket

Norman Freeman alopeciában szenved, mely betegségnek köszönhetően nincsen szempillája és szemöldöke. A férfit gyermekkorában olyan sokat csúfolták emiatt, hogy sokáig az öngyilkosságot fontolgatta. Később azonban felfedezte, hogyan javíthat a külsején sminkkel, ami lehetővé tette, hogy helyreállítsa saját önbizalmát. Ezt szeretné most megosztani a betegekkel is.

Norman kórházról kórházra jár, és minden beteget kisminkel ingyen, aki csak kéri. Ha pedig valaki felveszi vele a kapcsolatot, akkor a neki küldött adományokból el is utazik a betegekhez. A férfi tevékenykedése mosolyt csal a rákban szenvedők arcára, amikor meglátják magukat a tükörben, hiszen Norman segít nekik újra nőiesnek, gyönyörűnek érezni magukat.

Nézd csak meg, milyen szép munkát végzett a sminkes Nicole arcán. A 30 éves nő mellrákkal küzd, melynek során sok erőt adott neki, hogy látta, milyen szeretne lenni, ha meggyógyul.

 

Norman Freeman (@makeupbynorman_) által közzétett fénykép,

Ezt is szeretjük