Ez a 31 éves nő olyan ruhát vett fel, amit előtte senki nem mert
Ha meglátod, nagyon elgondolkodsz
Igazi művészeti alkotás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 31 éves Jojo Oldham művészettel foglalkozik, így nem esik nehezére különleges szögből szemlélni a világot. A fiatal, kreatív nő elmondása szerint rengeteg kommentre emlékszik, melyek azt firtatták, hogyan is néz ki, így ezek a hozzászólások szolgáltak inspirációként egy újabb alkotásához.

Minden, amit Jojóról mondtak

A művésznő fejében időnként hirtelen felbukkantak a korábban leírt kommentek, ám nem feltétlenül negatív kontextusban. Jojo azonban szeretett volna velük kezdeni valami, így egy egyszerű, fehér, hosszú ujjú maxiruhából és az ötletből csinált valami nagyon különlegeset.

A ruha minden négyzetcentiméterét kihasználva Jojo felírta az összes, a testéről szóló kommentet, majd büszkén felvette az átalakult darabot, és mosolyogva fotózkodott benne. A felírt szavak közül kitűnik néhány vibráló színnel írt pozitív hozzászólás, például, hogy Jojo pont megfelelő méretű, szemkápráztatóan néz ki, kicsattanó formában van, vagy éppen a mosolya beragyogja a világot.

Hasonlóan élénk formában szerepelnek azonban a negatív megjegyzések is, melyek szerint Jojónak fura a könyöke, virsliujjai vannak, kövér, hurkás, és egyébként is csuporhasa van.

Noha a legtöbb nő számára nehézkes lenne felvállalni a jót és a rosszat együtt, a művésznő számára ez mégis egy ünnepi pillanat volt, mely azt jelenti Jojónak, hogy megtalálta magában az önelfogadáshoz szükséges optimizmust és pozitív szemléletet. A művésznő szerint ezzel véget ért a harca a testével, innentől nem a külsejét akarja megváltoztatni, egyszerűen csak arra törekszik, hogy egészséges, boldog és önmaga legyen.

Mit mond a szépségről a legcsúnyább nő?

Így találta meg magában a világ legcsúnyább nője a szépséget. A hihetetlen út történetét nagyon érdemes elolvasnod!

Ezt is szeretjük