Egyvalamit jól csinál Kim Kardashian: tanuld meg, hogy sminkel
Kim Kardashian tökéletes sminkjét te is elkészítheted, megmutatjuk videón, hogyan.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiant sok mindenért lehet utálni, de az biztos, hogy a sminkje mindig csodálatos, nem véletlen, hogy rengetegen keresnek rá, hogy lehet elkészíteni.

Nyilván szép az arcbőre, hiszen odafigyel rá, de a Kim Kardashian-kontúrnak köszönhetően az arca mindig tökéletes. Megmutatjuk, hogy sminkel, illetve sminkelik.

A Kim Kardashian-smink

Az örmény származású celeb szinte semmiből nem csinál titkot, mindent megoszt a követőivel, így azt sem tartotta meg magának, hogyan ad tökéletes kontúrt az arcának a sminkes.

A lényeg az árnyékolás, a világos highlighter és a sötétebb kontúrfesték, illetve bronzosító ügyes keverése. Ennek eredményeképpen Kim arccsontjai szinte kiugranak, az arca pedig egészséges színt kap. A világosabb részek magukra vonzzák a tekintetet, a sötétebbek pedig háttérbe szorulnak.

Ez a kikészítés nem ötperces meló, és igényel némi gyakorlatot, de elsajátítható.

Kanye West becses neje az Instagramon osztotta meg, hogyan viszik fel az arcára a festéket, ez jó kiindulási alap. Emellett nem árt, ha jó minőségű termékeket használsz, érdemes olyan helyen vásárolni, ahol hozzáértő sminkesek segítik a választást.

Lépésről lépésre

Első lépésként hidratáld a bőrt, majd várd meg, amíg a krém picit beivódik, mondjuk öt percet.

Kezdd a világosabb festékkel, használj krémes változatot, kerüljön a szem alá, végig az arcra, az orrnyeregre, a homlok alsó-középső részére és az állra, a sötétebb tónusból kerüljön a hajvonalra, a halántékra, az arccsont vonala alá és végig az állkapocsra. Ecsettel dolgozd össze óvatosan a vonalakat, amíg természetes hatást nem kelt az egész. Ezután fixáld áttetsző púderrel. A kontúrozás mellett ne felejtsd el a pirosítót se.

Kim Kardashian szinte mindig füstös szemsminket visel, kiegészítve egy tonnányi műszempillával. A füstös szemfestés lépéseit ide kattintva olvashatod el.

Itt pedig megnézheted videón, ahogy Wayne Goss sminkes elkészíti a komplett Kim Kardashian-sminket.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bBLHE0ME-GA
Ezt is szeretjük