Egyvalamit jól csinál Kim Kardashian: tanuld meg, hogy sminkel
Kim Kardashian tökéletes sminkjét te is elkészítheted, megmutatjuk videón, hogyan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiant sok mindenért lehet utálni, de az biztos, hogy a sminkje mindig csodálatos, nem véletlen, hogy rengetegen keresnek rá, hogy lehet elkészíteni.

Nyilván szép az arcbőre, hiszen odafigyel rá, de a Kim Kardashian-kontúrnak köszönhetően az arca mindig tökéletes. Megmutatjuk, hogy sminkel, illetve sminkelik.

A Kim Kardashian-smink

Az örmény származású celeb szinte semmiből nem csinál titkot, mindent megoszt a követőivel, így azt sem tartotta meg magának, hogyan ad tökéletes kontúrt az arcának a sminkes.

A lényeg az árnyékolás, a világos highlighter és a sötétebb kontúrfesték, illetve bronzosító ügyes keverése. Ennek eredményeképpen Kim arccsontjai szinte kiugranak, az arca pedig egészséges színt kap. A világosabb részek magukra vonzzák a tekintetet, a sötétebbek pedig háttérbe szorulnak.

Ez a kikészítés nem ötperces meló, és igényel némi gyakorlatot, de elsajátítható.

Kanye West becses neje az Instagramon osztotta meg, hogyan viszik fel az arcára a festéket, ez jó kiindulási alap. Emellett nem árt, ha jó minőségű termékeket használsz, érdemes olyan helyen vásárolni, ahol hozzáértő sminkesek segítik a választást.

Lépésről lépésre

Első lépésként hidratáld a bőrt, majd várd meg, amíg a krém picit beivódik, mondjuk öt percet.

Kezdd a világosabb festékkel, használj krémes változatot, kerüljön a szem alá, végig az arcra, az orrnyeregre, a homlok alsó-középső részére és az állra, a sötétebb tónusból kerüljön a hajvonalra, a halántékra, az arccsont vonala alá és végig az állkapocsra. Ecsettel dolgozd össze óvatosan a vonalakat, amíg természetes hatást nem kelt az egész. Ezután fixáld áttetsző púderrel. A kontúrozás mellett ne felejtsd el a pirosítót se.

Kim Kardashian szinte mindig füstös szemsminket visel, kiegészítve egy tonnányi műszempillával. A füstös szemfestés lépéseit ide kattintva olvashatod el.

Itt pedig megnézheted videón, ahogy Wayne Goss sminkes elkészíti a komplett Kim Kardashian-sminket.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bBLHE0ME-GA
Ezt is szeretjük