A 7 legjobb narancsbőr elleni kezelés
Nem biztos, hogy napi egyszeri krém használattal megszabadulhatsz a narancsbőrtől. A profi technikák biztos eredményt hoznak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hypoxitréning

Bár a neve elég rémisztően hangzik, az eljárás igen egyszerű és fájdalommentes. Deréktól lefelé egy tojás alakú vákuumban kell biciklizve égetned a zsírt, nagyjából 30-35 percig.

A vákuum erőssége személyre szabottan változtatható attól függően, hogy mennyi cellulitisztől szeretnél megszabadulni.

A kezelés lényege: a vákuum fokozza a bőr vérkeringését, megindul a lerakódott salakanyagok, azaz a cellulit kiválasztása, elszállítása, ugyanakkor a zsírégető edzés során fokozódik a szervezet kalóriaszükséglete is, és a zsír pontosan onnan ég el, ahonnan az a leginkább kívánatos.
Nincs életkorbeli korlátozás, és a visszér sem okozhat problémát.

Ára: körülbelül 40.000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Izzasztókúra

Az izzasztókúra tulajdonképpen egy 50-70 °C-os infraszaunás kezelést takar. Nagyjából 20-25 percig tart, és a magas hőmérsékletnek köszönhetően nagy mennyiségű salakanyagot ürít ki szervezetedből. Az infrasugárzásnak köszönhetően nem csak a bőr felszínén hat, hanem 2-3 centiméter mélyre hatolva felmelegíti az alsóbb zsírrétegeket is. A narancsbőr megszüntetése mellett a folyamatos izzasztás miatt még fogyaszt is.

Ára: körülbelül 40.000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Ultrahangos masszázs

Az ultrahangos masszázs az egyik leghatásosabb módja a mélyen lerakódott zsírok eltüntetésének. Az ultrahang egy az emberi fül számára nem érzékelhető mechanikai rezgés. Maga a kozmetikai ultrahangos készülék egy generátorból és egy hangsugárzó fejből áll. Amikor ezt a fejet ráhelyezik a bőrre, a szövetek részecskéi elkezdenek ide-oda mozogni, és ezáltal hőt termelni. Ez a belső hő pedig fokozza a vérkeringést, és gyorsítja az anyagcserét. Hatásossága abban rejlik, hogy természetes belső hőt termel, mely sokkal intenzívebb, mint a mesterségesen generált külső hő. Egy kezelés időtartama nagyjából 15 perc, de hatása már egy hét után is centiméterben érezhető.

Ára: körülbelül 19.000 Ft (5 alkalmas bérlet)

 

 

Vérkeringést javító nadrág

Ez egy különböző testtájak befedésére alkalmas nadrág, mely többféle méretben és hosszban kapható. Néhány hónapig kell használni, napi 3 órán át. Felületén domború minták vannak, így amikor mozogsz, gyengéden masszírozza bőrödet, ezáltal folyamatosan emeli vérkeringésed, aminek köszönhetően az anyagcsere is felgyorsul, így a salakanyagok is gyorsabban távoznak.

Ára: körülbelül 6.000-10.000 Ft (mérettől függően)

Testtekercselés

Rendkívül kényelmes kezelés. Igazi lustaságoknak való, hiszen a világon semmit nem kell tenned ahhoz, hogy bőröd visszanyerje rugalmasságát. Bőrödre különböző hatóanyagú krémeket kennek fel, majd fásliba tekernek. A krémek vérkeringést javítóak illetve hőelvonóak, ezért lehetséges a fogyás és a feszesedés tőlük. Egy kezelés nagyjából 60-90 percig tart.

Ára: körülbelül 28.000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Speciális masszázsok

A masszázs hatása arra épül, hogy kézzel, vagy vákuumharangok segítségével a lerakódott zsírsejteket összetörik. Ezután a szervezet sokkal könnyebben üríti ki őket. A nyirokmasszázs segíti a salakanyagok helyszínről történő elszállítását és a vénás vérkeringésbe való eljuttatását, ahonnan megtörténhet a végleges kiürítés. Visszeres lábon ez a kezelés nem javasolt, érzékenyebbek számára ez a zsírsejt-tördelő masszázs akár fájdalmas is lehet.

Ára: körülbelül 4.000 Ft (alkalmanként)

 

 

Algás-paraffinos kezelés

A kezelés lényege, hogy algakivonatot tartalmazó mikrokapszulákat juttatnak a bőrfelszín alá, melyek a szöveteket feltöltik ásványi anyagokkal, illetve csökkentik a zsírfelhalmozódást és a folyadékvisszatartást, valamint javítják az anyagcserét. Ezután meleg paraffint kennek a testre és jól betakarják, hogy melegben maradjon 30 percig. A hő hatására a bőr megpuhul, a vérkeringés megnő, a mikrokapszulák mélyebbre jutnak, tehát hatásuk is fokozódik. A fél óra letelte után a paraffin egyben letekerhető, és alatta gyönyörű, hidratált lesz a bőröd.

Ára: körülbelül 16.000 Ft (5 alkalmas bérlet)

Ezt is szeretjük