Így néz ki ugyanaz a ruha két különböző alkaton: a barátnők megmutatták, nem a súly számít

A plus size modell és barátnője a saját testükön mutatták meg, hogy a stílus nem a ruhamérettől függ.

ugyanaz-a-ruha2
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sokáig élt az a tévhit, hogy stílusos csak az lehet, akinek vékony az alkata, és semmi túlsúlya nincs. Szerencsére ez az elmúlt pár évben változó tendenciát mutatott, és egyre többen mutatják meg büszkén telt idomaikat.

Az amerikai-dominikai plus size modell, Denise Mercedes is kiáll a molett nőkért. Saját testén mutatja meg, hogy a pluszkilók is lehetnek szexik, sőt még divatos, szűk ruhákat is húzhat.

Egy ruha, két különböző alkat

Denise barátnőjével, Maria Castellanosszal állt össze legújabb projektjében, ahol a két lány bebizonyítja, hogy attól függetlenül, hogy mindenkinek más az alkata, még lehetnek ugyanolyan stílusosak. Az interneten imádják az összeállításaikat, és nem győzik dicsérni őket. Bár valóban nagyon különböző a testalkatuk, mindkét lánynak remekül állnak a szettek, így nem csoda, hogy rengeteg férfi is elismerően szól hozzá a képeikhez.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: denisemmercedes / Instagram)

Ezt is szeretjük