Így kösd meg 10-féleképp a divatos selyemkendőt - Extra nőies ötleteket mutatunk a viselésére
Ha így viseled a nyári kendőt, sokkal csinosabb lesz, mint egy egyszerű csomóval.

selyemkendo
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csupán a díszes fülbevalók vagy a csillogó nyakláncok és karkötők lehetnek gyönyörű kiegészítői a nyári szetteknek. Van még egy apróság, ami ugyanilyen erőteljesen fel tud dobni egy csinos összeállítást, és még elegánsabbá teszi a megjelenésedet: ez pedig nem más, mint a selyem- vagy szaténkendő.

A nyár legdivatosabb kiegészítői ugyanis a hangsúlyos csatok mellett kétségkívül a fényes vékony sálak, amelyek nyáron is viselhetők, reggel és este pedig még kifejezetten hasznosak is, ha fázósabb vagy.

10 extra nőies ötlet a kendő megkötésére

Ha nem lenne otthon ilyen kendőd, az üzletekben most rengeteg különböző színű és stílusú variációt találhatsz. Igen divatosak a lánc- vagy pálmamintás és az aranysárga vagy rózsaszínes-pinkes darabok is. A legjobb pedig, hogy egyáltalán nem csak egy egyszerű csomóval illesztheted a nyakadhoz: vannak ennél sokkal mutatósabb és nőiesebb megoldások is, melyeknek köszönhetően akár még egy nyakláncnál is csinosabb lesz a pillekönnyű sál. A következő videóból tíz gyönyörű, mégis egyszerűen megvalósítható technikát tanulhatsz el, melyekkel igen változatosan hordhatod majd ezt a sikkes darabot.

Az első kötési módszer például annyira elegáns, hogy szinte nyakkendőre hajaz, míg a második kifejezetten nőies, és azzal a hűvösebb napokra is praktikus eredményt kapsz. A harmadik a lazább szettekhez is passzol, a negyedikkel pedig csábítóan elfedheted akár a válladat is. De persze a többi is igen csinos: vannak a stewardesseket idéző kötések, de például a hetedik változat segítségével a kardigánt is helyettesítheted.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az biztos, hogy ha ezeket beveted, rengeteg dicséretet begyűjthetsz majd, hiszen a legtöbben csak a csomós technikát alkalmazzák. Ezek azonban sokkal divatosabbak és nőiesebbek, ráadásul - bár különlegesnek tűnnek - egyáltalán nem bonyolultak.

Így viseld idén a fehér pólót

Ha unod már, hogy a szokásos módon, egy sima nadrággal viseled, akkor próbáld ki más, szokatlanabb, mégis extra trendi kombinációkban is. A következő képek szuper inspirációként szolgálhatnak, ha igazán csinos szettekben szeretnél tündökölni nyáron: mutatjuk, idén hogy lesz a legnőiesebb a fehér póló.

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük