A kutatók szerint a 43 éves modellé a tökéletes test – Így öltözködik, hogy kiemelje formás idomait

A 43 éves Kelly Brook nem nádszálvékony, és előszeretettel hangsúlyozza nőies alakját. Mutatjuk legcsinosabb szettjeit.

Kelly Brook stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A Texasi Egyetem kutatói évekkel ezelőtt azt állapították meg, hogy a tökéletes testű nő magassága 168 centiméter, illetve 99 centiméteres mell-, 63-as derék- és 91-es csípőmérettel rendelkezik, súlya pedig 63 kilogramm - mindez persze plasztikai műtétek nélkül.

Akkor arra jutottak, hogy az ideális arányokhoz Kelly Brook modell, színésznő és televíziós személyiség alakja áll a legközelebb, így őt nevezték ki akkor a világ legtökéletesebb testű nőjének - és bár eltelt néhány év, ez a cím azóta is az övé.

Így öltözködik a 43 éves Kelly Brook

A kutatás csupán egy érdekesség, hiszen a szépség egyáltalán nem függ a súlytól vagy a test arányaitól, de rámutatott arra, hogy még a tudomány szerint sem csak a csontsovány nők igazán vonzóak. A most 43 éves Kelly Brook ráadásul szuper inspirációként szolgálhat nemcsak a magabiztosság, hanem az öltözködés terén is. A hétköznapokban nem visel túl extravagáns vagy merész darabokat, de elképesztően sikkes, és törekszik arra, hogy mindig kiemelje idomait, legfőképpen derekát. Mutatjuk legjobb szettjeit az elmúlt évekből.

Olvass tovább! Így változott a testideál az évek során

A fitneszblogger megmutatta, hogy alakult át az ideális női test. Ma már teljesen más számít tökéletesnek, mint néhány évtizeddel ezelőtt.

Így változott a tökéletes női alak az évtizedek során - A nő saját testén mutatta meg, mennyire átalakult

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük