Újra divatos a kötött kardigán: így viseld ősszel, hogy meglepően csajos legyen

A kötött kardigán nemcsak kényelmes és praktikus, de nagyon sikkes is idén. Csinos, nőies ötleteket mutatunk a viselésére.

Kardigán viselése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ősszel mindig előtérbe kerülnek a kötött darabok, hiszen puhák, melegek, és praktikus viseletnek bizonyulnak a hűvösebb időben. A legnagyobb kedvencek általában a garbós pulóverek, ám idén újra a trendek élére ugrottak a kardigánok is.

A ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején is népszerűek voltak, ám az elmúlt években kikoptak a divatból - főleg azért, mert sokak szerint nagyis hatást keltenek. Ha azonban ügyesen kombinálod őket, nem öregítenek, hanem sikkes és nőies összképet adnak majd.

Így viseld a kötött kardigánt

A kényelmes darabokat már a divatbloggerek és a hírességek is előszeretettel viselik, méghozzá a legváltozatosabb, legcsinosabb módokon. Farmerral, ruhával és szoknyával is remekül festenek, ráadásul tökéletes kiegészítők a hideg napokon. Mutatjuk, hogy építheted be őket a hétköznapi öltözködésedbe úgy, hogy modern, csajos és divatos legyen az eredmény.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük