Nőies, karcsúsító átmeneti kabátok körképe: a szezon legdivatosabb darabjai 16 ezer forint alatt

Sikkes, nőies őszi dzsekiket, kabátokat mutatunk, melyek gyönyörűen kiemelik a derekat.

ballonkabat cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A hűvösebb idő bizony már megköveteli a kissé vastagabb, átmeneti kabátokat. Az őszi dzsekifelhozatal pedig szerencsére hetek óta kapható a boltokban, így ha szeretnél beszerezni egy újat, még most érdemes bevásárolnod, mielőtt elfogynak a legjobb darabok a méretedben.

A kínálatban számos olyan változatot találsz, mely nemcsak divatos, de szabásának köszönhetően az alakot is karcsúsítja. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Karcsúsító őszi kabátok körképe

A ballon- és szövetkabátok továbbra is sikkesek, de a műbőr vagy velúr motorosdzsekik sem veszítettek népszerűségükből idén. A színek terén a fekete, a tevebarna és a bézs a legnagyobb kedvencek, de többek között a szürke, a smaragdzöld, a rózsaszín vagy a bordó is nagyon divatosak most. Összegyűjtöttük a legcsinosabbakat, és árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük