Egyetlen apróság, ami azonnal homokórát farag a derekadból

Nagyon előnyös, és szuperdivatos most

Ezt mindennap viselheted.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos aprósággal kiemelheted az alakod nőies vonalát, még akkor is, ha van rajtad néhány felesleges kiló. Jó példa erre ez a különleges öv, mely nem fogja szorítani a hasadat, ám akár hasra, akár fenékre hízós típus vagy, nagyon szépen, optikailag formálja az alakodat.

Az obi öv

Az obi vagy másik nevén sash egy tradicionális japán kiegészítő, melyet legtöbbször a kimonó felett viseltek. A jellemzően széles bőrből vagy színes anyagokból készült övet a divattervezők mostanában egyre szélesebb körben alkalmazzák, hiszen pulcsik, tunikák, sőt, sál vagy poncsó felett is viselhető.

Az obi nem igényel övtartó füleket a ruhán, hiszen széles, és megtartja magát, ráadásul a hasadat sem fogja szorítani, hiszen a masnit te magad kötheted meg, olyan szorosan, ahogy szeretnéd.

Ha egy kicsit molett vagy, érdemes abban a magasságban megkötni a derekadon, ahol a legvékonyabb vagy, hiszen ide vonzza majd a tekintetet az obi. Azonban nagyon rosszul mutat, ha túlzottan lent, a hasad domborodó részére kötöd fel. Ha fokozni szeretnéd az optikai hatást, és olyan darabot akarsz, amit tényleg mindenhez viselhetsz, akkor válassz fekete övet!

Divatos őszi felsők moletteknek

Nemcsak hihetetlenül sikkesek, de a legeslegjobban akkor állnak, ha buján telt idomokkal vagy megáldva. Nézd meg, milyen előnyös felsők között válogathatsz idén ősszel 70 kiló felett!

Ezt is szeretjük