Milyen az alkatod? Ezt a blézert vedd fel, hogy 5 kilóval kevesebbnek tűnj
Így válassz, hogy tökéletesen álljon
A blézered lesz a legjobb barátod!

Dia

	Ha karcsúsítani szeretnéd az alakodat, válassz olyan blézert, amelyet középen gomb fog össze a derekánál - akkor is, ha pocakban vagy kicsit erősebb alkatú. Ha egy széles fazon alatt szeretnéd elrejteni a deréktájéki felesleget, csak két mérettel nagyobbnak fogsz látszani.	Ehhez a pink darabhoz az AsiaCenterben már 5000 forintért hozzájuthatsz.

Ha karcsúsítani szeretnéd az alakodat, válassz olyan blézert, amelyet középen gomb fog össze a derekánál - akkor is, ha pocakban vagy kicsit erősebb alkatú. Ha egy széles fazon alatt szeretnéd elrejteni a deréktájéki felesleget, csak két mérettel nagyobbnak fogsz látszani.

Ehhez a pink darabhoz az AsiaCenterben már 5000 forintért hozzájuthatsz.

Dia

	Ha mellben és vállban vagy erős, vagyis ha V-alkattal rendelkezel, arra ügyelj, hogy a blézered inkább hosszabb  legyen, és derékban mindenképp karcsúsított. Nyugodt szívvel választhatsz egy vagány, mintás blézert, ami rád vonzza minden jelenlévő tekintetét.	Ez a darab 5000 forintba kerül az AsiaCenterben.

Ha mellben és vállban vagy erős, vagyis ha V-alkattal rendelkezel, arra ügyelj, hogy a blézered inkább hosszabb  legyen, és derékban mindenképp karcsúsított. Nyugodt szívvel választhatsz egy vagány, mintás blézert, ami rád vonzza minden jelenlévő tekintetét.

Ez a darab 5000 forintba kerül az AsiaCenterben.

Dia

	Ez a gyönyörű, piros, karcsúsított blézer az arany gombokkal igazán elegáns megjelenést biztosít! Különösen ajánljuk annak, aki csípőben vagy combban széles, mert az élénkpiros szín a felsőtestre, az arany gombocska pedig egyenesen a derékra tereli a figyelmet.	Ez a sikkes kis blézer csupán 5500 forint az AsiaCenterben.

Ez a gyönyörű, piros, karcsúsított blézer az arany gombokkal igazán elegáns megjelenést biztosít! Különösen ajánljuk annak, aki csípőben vagy combban széles, mert az élénkpiros szín a felsőtestre, az arany gombocska pedig egyenesen a derékra tereli a figyelmet.

Ez a sikkes kis blézer csupán 5500 forint az AsiaCenterben.

Dia

	A H-alkathoz tökéletes lesz ez az enyhén A-vonalú blézer. Ha mellben, derékban és csípőben egyformán széles vagy, az enyhén karcsúsított fazon is remekül fog állni, csak arra figyelj, hogy a választott darab könnyebb anyagú legyen, a nehéz szövettel könnyen mellé lőhetsz.	Az AsiaCenterben 5000 forintért megveheted.

A H-alkathoz tökéletes lesz ez az enyhén A-vonalú blézer. Ha mellben, derékban és csípőben egyformán széles vagy, az enyhén karcsúsított fazon is remekül fog állni, csak arra figyelj, hogy a választott darab könnyebb anyagú legyen, a nehéz szövettel könnyen mellé lőhetsz.

Az AsiaCenterben 5000 forintért megveheted.

Dia

	Az alak slankítására egyébként a sötét színű ruhadarabok a legalkalmasabbak, főleg, ha mély V-dekoltázst mutatnak. A középen gombbal összehúzott blézerek alapból karcsúsítják az alakot, tehát szinte bármilyen alkatú hölgy felveheti. A fekete blézer másik előnye, hogy gyakorlatilag bármivel viselhető, így minden nő ruhatárának része kell, hogy legyen.	Ezt a blézert már 5000 forintért megtalálod az AsiaCenterben.

Az alak slankítására egyébként a sötét színű ruhadarabok a legalkalmasabbak, főleg, ha mély V-dekoltázst mutatnak. A középen gombbal összehúzott blézerek alapból karcsúsítják az alakot, tehát szinte bármilyen alkatú hölgy felveheti. A fekete blézer másik előnye, hogy gyakorlatilag bármivel viselhető, így minden nő ruhatárának része kell, hogy legyen.

Ezt a blézert már 5000 forintért megtalálod az AsiaCenterben.

Ezt is szeretjük
Fotó: