Nevetségesen néz ki az új körömtrend - A TikTokon hódítanak a "kacsakörmök"

Elképesztően furcsa körömforma ütötte fel a fejét a TikTokon.

Kacsaköröm trend
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az egymást követő trendek nemcsak a sminkes világban, de a körmök terén is jelen vannak. A TikTok térhódítása óta pedig még gyorsabban jelennek meg, majd tűnnek el a süllyesztőben.

Ennek természetesen megvannak az előnyei is, hiszen ma már rengeteg körömstílus közül lehet választani. Megesik azonban, hogy egy-egy kevéssé esztétikus körömtrend is virális lesz.

Nevetségesen néz ki az új körömtrend

A különböző színekkel, mintákkal, anyagokkal és technikákkal való kísérletezés természetes, hiszen a köröm egyfajta üres vászonként funkcionál, amin kiélhetik kreativitásukat a manikűrösök. A formákat tekintve eddig korlátozottak voltak a lehetőségek, többnyire a szögletes, a lekerekített kocka, a kerek, az ovális, illetve a mandula közül lehetett választani.

Most azonban berobbant a "duck nails", azaz "kacsaköröm", ami gyakorlatilag a köröm vége felé szélesedő és egyenesen végződő forma. A trend lényege, hogy a körmöt olyan alakúra reszeljék, mintha kacsatalpak lennének. Ezt követően a felületet tetszés szerint bármivel lehet díszíteni. 

@vbeautypure Love them or hate them?🧐 #ducknailsarecute ♬ big weenie - ❁ཻུ۪۪♡ ͎. 。˚ °

A sztárok közül az amerikai énekesnő és rapper, Lizzo volt az első, aki bevállalta. A "duck nails" eleinte valószínűleg viccnek indult, de idővel egyre többen kezdték el kérni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A rendhagyó manikűrt néha egyszerűbb, letisztultabb festéssel alkalmazzák:

@wholelottanailss Do duck nails with me ❤️ #ducknails #valentinenails #nailtech #naillife #nailhack #nailtutorial #nailinspo #nailsartvideos ♬ People - Libianca

Néha pedig maximalista stílusban, azaz nagy kövekkel és 3D-s gyöngyökkel keverik:

@addy_nailedit Replying to @joseff.wilks77822 You can wear rings with duck nails 😭 #addy_nailedit #blacknailtech #nailtech #pressons #acrylicpressons #acrylicpressonnails #nailtok #nailhumor #nails #nailsoftiktok #nailinspo #ducknails #ducknailpressons ♬ Bloody Mary - Lady Gaga

Ez is érdekes - Videón 17 ember, akik nagyon pórul jártak a körmösnél

Ahhoz, hogy egy műköröm igazán szép legyen, precíz munkára és hozzáértésre van szükség. Ennek hiányában igazán katasztrofális is lehet az eredmény - ezt sajnos sokan tapasztalták már.

Videón 17 ember, akik nagyon pórul jártak a körmösnél - Ennyire elrontott manikűröket ritkán látni

Nem is értjük, hogy voltak képesek a körmösök ennyire elrontani ezeket a műkörmöket.

Elolvasom

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük