Videón 17 ember, akik nagyon pórul jártak a körmösnél - Ennyire elrontott manikűröket ritkán látni
Nem is értjük, hogy voltak képesek a körmösök ennyire elrontani ezeket a műkörmöket.

manikur
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Legyen szó kozmetikusról, fodrászról vagy műkörmösről, minden esetben fontos, hogy jó szakembert válasszon az ember, hogy ne csalódottan vagy egyenesen szörnyülködve lépjen ki a szalonból.

Előfordul azonban, hogy a leírás alapján profinak tűnő körmösről kiderül, hogy mégsem az. Vagy éppen az olcsón dolgozó manikűrösről az, hogy oka van a gyanúsan alacsony árnak.

Emberek, akik nagyon pórul jártak a körmösnél

Ahhoz, hogy egy műköröm igazán szép legyen, precíz munkára és hozzáértésre van szükség. Ennek hiányában igazán katasztrofális is lehet az eredmény - ezt sajnos sokan tapasztalták már. És nem csak arról van szó, hogy egy-egy apró hiba befigyel a körmökön, hanem arról, hogy néha rendkívül csúnya lesz a manikűr. 

Utóbbira az Instagramon és a TikTokon rengeteg példát látni, általában az elrontott körmök tulajdonosai töltik fel őket egyrészt azért, hogy felhívják mások figyelmét arra, hogy alapos szakemberhez menjenek, másrészt pedig elborzasztó példaként, és azért, hogy nevessenek rajta - hiszen mást már úgysem lehet tenni, és jobb ilyenkor humorral közelíteni meg a dolgokat.

A cikk az ajánló után folytatódik

A makyajfails nevű Instagram-oldal pont ilyen félresikerült körmöket gyűjtött össze videókban, a brutálisan félrement körmöket pedig nem lehet csodálkozás nélkül végignézni. Ezeket mégis hogy gondolhatták komolyan a körmösök? 

Elrontott frizurák

Néhányan a Redditen osztották meg, mennyire pórul jártak a szalonokban. Sokan annak ellenére kaptak borzalmas frizurát, hogy rengeteg pénzt hagytak a fodrászoknál. Megmutatták, milyen volt a vágyott haj, és azt is, hogy milyen lett az eredmény. Hát, az biztos, hogy a kettő nagyon nem hasonlít…

Ezt is szeretjük