11 ezer forintos esküvői manikűr helyett botrányos végeredmény: nem hittük, hogy ilyesmi létezik

Az ember azt gondolná, egy manikűr esetében maximum a színválasztás okozhat galibát. Nos, korántsem.

Ronda műköröm
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Minekutána az esküvők igen rangos esemény hírében állnak, teljesen természetes, hogy az ember - és nemcsak a menyasszony - nem éri be kevesebbel a tökéletesnél. A manikűr esetében sem. Ami ezzel a szegény lánnyal történt, az viszont leginkább a rémálom kategóriába illik bele.

Emma Jones teljesen hétköznapi kéréssel érkezett a manikűröshöz. Egyszerű, mégis ízléses körmökkel szeretett volna tündökölni ismerőse esküvőjén. Hogy megkönnyítse a munkáját, még képet is mutatott vágyának tárgyáról, ám sajnos ez is kevésnek bizonyult.

Esküvői manikűr helyett botrányos végeredmény

A fiatal nő arca minden bizonnyal holtsápadt lehetett, amikor szembesült vele, hogy milyen csúfondárosan elrontották a körmeit. Emma 35 fontot, vagyis nagyjából 11 ezer forintot csengetett ki a "remekműért", ami végül sem remek, sem pedig mű nem lett. Helyette kapott tíz buborékszerű körmöt, ami innen nézve nagyjából olyan, mintha rácsapott volna az ujjaira egy kalapáccsal, melyek ettől ezüstszínűre dagadtak. Mondjuk, az rejtély, hogy miért nem kapálózott kézzel-lábbal, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel.

How many likes? Omg 🙈🙈😂😂#badmanicure

EyeCandy Salon (@angelablemmings) által megosztott bejegyzés,

A félresikerült köröm fotója a Facebookon is osztatlan sikert aratott, a legszellemesebb komment szerintünk ez: "És még azt hittem, az enyém lett csúnya..."

Így sikerült helyrehozni

Az elfuserált végeredményt végül nagynénje, Angela Blemmings, az angliai EyeCandy szépségszalon tulajdonosa hozta helyre. A sokkoló fotóra pedig úgy reagált, hogy ez történik akkor, ha az ember nem néz utána a szakembereknek. A körömtechnikus hozzátette, Emma igazán szerencsés, amiért ilyen gyorsan eltávolították műkörmeit, azok ugyanis egészségügyileg is komoly károkat okozhattak volna. Újabb rejtély: miért fizetett egy kisebb vagyont egy idegennek, ha egyszer családon belül is elintézhette volna?

EyeCandy Salon (@angelablemmings) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük