2 egyszerű dolgot kent az arcára, nézd meg, milyen szép lett a bőre

Összehúzza a pórusokat, nyugtatja a bőrt és eltünteti a pattanásokat a házi pakolás.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor teljesen felesleges több ezer forintot kiadni egy-egy kozmetikumért, hiszen sokkal olcsóbb és természetesebb megoldást is találhatsz, ha körülnézel a konyhában.

Előtte
Utána

A képen látható lány a tág pórusokra, a fénylő bőrre és az arcán található apró, piros puklikra keresett valamilyen házi ellenszert - és talált is.

Méz és görögjoghurt

A LoveMirnita blog gazdája nem akart pénzt adni mesterséges összetevőkből készült arcmaszkokért, ezért úgy döntött, otthon kever egy jó kis maszkot, természetes hozzávalókból. A lánynak nincsenek különösebb bőrproblémái, olyasmikkel küzd, amivel a legtöbben: tág pórusok, fénylő és enyhén kipattogott bőr.

Úgy gondolta, a méz gyulladáscsökkentő hatása és a görögjoghurt tápláló, zsírtalanító és összehúzó tulajdonsága az összes gondjára megoldást jelent, ezért ezekből kevert pakolást magának - az eredmény pedig magáért beszél. Nézd meg alaposan a fenti előtte-utána fotókat: a pórusok összehúzódása és a fényesség csökkenése az orrnál és a szem környékén, a piros foltok eltűnése pedig az orcán látszik a legjobban.

Ha te is kipróbálnád a maszkot, keverj össze alaposan három evőkanál natúr görög joghurtot egy evőkanál mézzel, majd vidd fel egyenletesen a megtisztított arcbőrre, hagyd hatni 20 percen keresztül, végül langyos vízzel öblítsd le!

Képek: facebook.com/lovemirnita

Tippek szem alatti karikák ellen

Az alábbi módszerek segítenek, hogy ne csak ideig-óráig legyen friss a szemkörnyéked.

Ezt is szeretjük