Így változik meg a női test pár másodperc alatt - A blogger őszinte képekkel leplezi le az Insta-átveréseket

A fiatal blogger őszinte képei mindenkinek extra önbizalmat adnak. Megmutatja, miért nem szabad hinni az Instagramra feltöltött képeknek.

insta foto cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Instagram tökéletesnek tűnő női miatt sokan küzdenek önbizalomhiánnyal, sokan rejtegetik testüket, az ott látott bikinis fotók miatt pedig rengetegen takargatják magukat a strandon. Pedig az igazság az, hogy ezek a képek nem valósak, és fontos lenne, hogy ez a tény mindenkiben tudatosuljon.

A 25 éves Sara Puhto maga is komoly önértékelési gondokkal küzdött sokáig, de tudatosította, hogy a netes posztok hamis illúziót keltenek, és teljesen felesleges ezekhez hasonlítania önmagát, hiszen nem a valódi női testeket mutatják be.

Így változik meg a női test pár másodperc alatt

A fiatal blogger úgy döntött, Instagramján ad önbizalmat a követőinek, és saját képeivel mutatja be, hogy csalnak sokan az Insta-fotókkal, mennyit számít egy jó póz, egy jó megvilágítás, és hogy változik meg ezeknek köszönhetően egy női alak csupán pár másodperc alatt. Olyan fotókat tölt fel magáról, amiket mások inkább kitörölnének, és rengeteg nőt bátorít posztjaival. Azt szeretné, ha senki nem hinne a szétretusált, pózokkal trükköző felvételeknek, és mindenki megszeretné a testét olyannak, amilyen. A következő képeket minden nőnek látnia kellene.

Képek: Instagram.com/saggysara

Ezt is szeretjük