Ilyen, amikor a tipikus Instagram-fotókon nők helyett férfiak szerepelnek: még jobban kijön, miért viccesek ezek a képek

Lássuk be, a nők tipikus Instagram-képei a férfiak előadásában sokkal szórakoztatóbbak.

insta-foto-férfiak-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Instagram 2010-es indulása óta szinte teljesen megváltoztatta az online világot. Amíg sokan nem merték megmutatni ismeretlen oldalukat a Facebookon rokonok, munkatársak előtt, addig a képmegosztó oldalon egy teljesen másik arcukat is felvállalhatták.

A népszerű, és látszólag teljesen művi fotók újraalkotásának királynője egyértelműen az ausztrál Celeste Barber, aki vicces képeken mutatja meg a szűrők, filterek, Photoshop és beállított pózok mögötti valóságot. Ám nem ő az egyetlen, aki gyakran mókás módon alkotja újra a női influenszerek tipikus Insta-fotóit.

Férfiak, akik nőkként pózolnak

Számos olyan példát találni, amikor a képmegosztón posztoló nők tipikus testtartást és kompozíciót alkalmazva készítenek fotókat. Ez a Bros Being Basic nevű Instagram-oldal figyelmét sem kerülte el, ahol már 2014 óta gyűjtik a legviccesebb képeket, amiket férfiak alkottak újra. A készítők és a fotókon szereplők is hangsúlyozzák, hogy céljuk kizárólag a szórakoztatás, és semmilyen bántó szándék nincs a képek mögött, egyszerűen csak úgy viccesebbek, ha ők veszik fel a jellemző pózokat.

(Képek forrása: brosbeingbasic / Instagram)

Ezt is szeretjük