Mi történik, ha a férfiak a nők fotóit utánozzák? Ezek a pasik bevállalták, és megmutatták az eredményt
Nagyon vicces fotókat osztottak meg magukról a férfiak az Instagramon. Olyan képeken pózoltak, amilyeneken a nők szoktak.

ferfiak csajos kepei
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan, kissé már sablonosnak számító pózok és beállítások, amikkel rendszeresen találkozhatsz az Instagramon. A nők és a férfiak fotói azonban általában jócskán eltérnek.

A pasik legtöbbször a maszkulin beállításokra vagy az izomvillantásra törekednek, míg a nők a szexi vagy épp művészi hatást keltő képekért rajonganak általában. Néhányan viszont úgy döntöttek, felcserélik a hagyományos szerepeket, és bevállalnak olyan fotókat is, ami egyébként tőlük nagyon is szokatlannak számít.

Csajos fotókon pózolnak a férfiak

Relaxálni és pezsgőzni köntösben, hason fekve pihenni a tengerparton, szelfizni a fürdőszobatükörben vagy büszkén nyújtani a kamera felé az eljegyzési gyűrűt - ezek mind mind azok közé a felvételek közé tartoznak, amelyekkel szinte mindennap találkozhatsz az Instán. Sokak szerint menőnek számítanak, mára viszont már annyi készült belőlük, hogy inkább csak megszokottnak, esetleg unalmasnak tűnnek. Erre figyeltek fel a férfiak is, akik úgy döntöttek, kicsit kiparodizálják a csajos beállításokat, és megmutatják, milyenek, ha egy pasi valósítja meg őket. Az biztos, hogy nagyon vicces eredmények születtek, amiket természetesen az Instagramon is megosztottak.

Egy tipikus esküvő előtti kép, kicsit máshogy: a pasik köntösben pezsgőznek a ceremónia előtt.

A kézen fogva sétálós fotók is egyre többször jelennek meg a neten, bár általában fordítva.

 Spa-nap a legjobb baráttal... ilyet sem látni gyakran a férfiaknál.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hercegnős ruhában elmélázós, vintage hangulatú kép - persze, pasimódra.

Ez a pasi még a bikinit is bevállalta egy, a hírességek körében népszerű pózért.

A tipikus popsimutogatós, bikinifelső-lengetős kép, amit imádnak a sztárok. Férfiverzióban viszont inkább vicces, mint szexi.

 "Úristen, nézd ezt az eljegyzési gyűrűt!"

A csajos nyaralások megszokott fotója, csak éppen férfiakkal.

- Én: 10 perc múlva már a munkahelyemen kell lennem. Szintén én:

 Egy relaxálós este a fürdőkádban.

Milyen az, ha egy férfi a barátzónában landol?

Az interneten rengeteg mém és fotó kering a barátzónában landolt férfiakról: bár egyértelmű, hogy többet szerettek volna a kiszemelt nőtől, valahogy mégsem teljesült a vágyuk. Előfordul, hogy rajongásuk tárgya nem vette észre a helyzetet, és az is, hogy eszébe sem jutott összejönni a pasi baráttal. De volt, hogy a szerelmes fél nem adta fel, és úgy akarta megszerezni a lányt, hogy a lehető legviccesebb, legkínosabb dolgokat tette meg érte. A netezők le is kaptak néhány ilyen pillanatot a környezetükben, és megörökítették a humoros helyzetbe került férfiakat, akik még ezek után is csak barátok maradhattak.

Ezt is szeretjük