Így öltözködj, hogy ne tűnj dundinak
Ha szeretnél optikailag lefaragni néhány kilót magadról, akkor kövesd tippjeinket, és légy ellenállhatatlanul szexi!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár egyre több teltkarcsú modell tűnik fel a magazinok hasábjain a gömbölyded formák szépségét hirdetve, a legtöbb nő karcsúságra vágyik. A túlsúly az egészség szempontjából sem jó, de néhány kiló plusz miatt nem kell, hogy sanyargasd magad. Az itt-ott feltűnő és számodra elfogadhatatlan domborulatokat egyszerűbben is eltüntetheted.

Néhány ügyes öltözködési tippel a dundi alakot is úgy lehet hangsúlyozni, hogy az igencsak vonzó legyen. A teltkarcsú nők ugyanis, állítson bárki bármit, vonzók.

A legjobb trükk

Ha nem szeretnél semmit elrejteni magadon, csupán egy picit nyúlánkabbnak akarsz tűnni, akkor nincs más dolgod, mint azonos színű ruhadarabokba bújni. A hasonló árnyalatok egységet képeznek, és megnyújtják a testet. A hatás fokozható, ha sötét színeket választasz, lilát, kéket, de akár szürkét is, ami egyáltalán nem unalmas. A fekete azonban kerülendő, mert, bár slankít, túl komorrá teszi a megjelenésedet.

Hogy a monokróm összeállítás ne legyen unalmas, variáld az anyagokat vagy akár a stílusokat is, de ez utóbbival légy óvatos, hogy ne legyen nagyon összevissza a végeredmény. Az egyszínű öltözéket megtörheted élénk, feltűnő kiegészítőkkel. Ezeket az alakod hangsúlyozására is használhatod.

Hosszanti vonalak

Az egyszínű öltözködés után a legjobb trükk, ha a szemet függőleges irányba vezetik a ruhadarabok. A legegyszerűbben mintákkal oldhatod meg a dolgot. Azt biztosan tudod, hogy a keresztbe csíkok szélesítenek, de a hosszantiakkal is vigyázni kell, mert nem minden esetben érvényesül karcsúsító hatásuk. A feneket, főleg, ha a nadrág passzentos, kiemeli bármilyen csíkozás - egy él a nadrágon, bár nem éppen minta, nagyon jó lehet.

Kevésbé direkt, de látványosabb, ha az egyes ruhadarabokat válogatod úgy össze, hogy megnyújtsanak. Ezt elérheted például egy sötét felsővel és hosszabb blézerrel. A kiegészítők, melyek vezetik a szemet, egy feltűnő, hosszú lánc a nyakba vagy egy meglepő, férfias nyakkendő szintén jó hatással van az alakra.

Stylistunk segít!

Ha szeretnél még többet megtudni arról, hogy fogyókúra nélkül, csupán öltözködéssel hogyan csalhatsz le magadról néhány kilót, nézd meg videónkat.

Hangsúlyozz!

Ha semmi kedved elkendőzni azt, amivel a természet megáldott, és büszke vagy nőies vonalaidra, akkor hangsúlyozd őket. Természetesen nem kell semmit túlzottan előtérbe tolni, de, ha szereted, hogy a dekoltázsod bizony dús, ne habozz egy V-nyakú felsővel diszkréten kiemelni.

Az idén nagyon divatos aszimmetrikus kivágások azoknak állnak jól, akiknek van mit elővillantani belőlük. Egy kerekded váll bizony sokkal vonzóbb, mint egy csontos, így bátran vegyél fel félvállas felsőket, illetve olyanokat, melyek huncutul lecsúsznak róla.

A szexi derékvonalat övvel hangsúlyozhatod, így homokóra alakod lesz. A trendi, hosszú tunikák és ingruhák tökéletesen alkalmasak erre. Viseld őket szűk nadrággal. Ha nem szeretnéd a combjaidat mutogatni, akkor kicsit hosszabb fazont válassz.

Ezt is szeretjük