A nyugdíjasotthonban futott össze az egykori modellel a fotós: hihetetlen képeket készített

A fotóst rögtön elvarázsolta a 85 éves hölgy. Mikor megtudta, hogy régen modellként dolgozott, különleges ötlete támadt.

Idős modell fotózása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Lesley McLennan huszonéves korában kezdett modellkedni, és olyan hatalmas nevű márkáknak dolgozott, mint az Yves Saint Laurent vagy a Dior. Gyönyörű arcával, nagy szemeivel és kecses, nőies eleganciájával mindenkit levett a lábáról.

Modellkarrierje kezdete óta már körülbelül hatvan év telt el. A most 85 éves hölgy jelenleg egy nyugdíjasotthonban él, és demenciában szenved. Nemrég azonban egy különleges ötlet hatalmas boldogságot okozott számára.

Csodás képek készültek az egykori modellről

James Muller a neves divatfotós egészen más okból látogatott az otthonba, ám amikor összefutott a folyosón Lesley McLennannel, az asszony rögtön felkeltette a figyelmét. A férfi elárulta: kecses és kifinomult járása, tartása és gyönyörű kezei annyira magukkal ragadták, hogy megszólította őt, és beszélgetésbe elegyedtek. Mikor mesélni kezdett a múltjáról, szokatlan és különleges ötlete támadt. Meg szerette volna örökíteni az idős hölgy stílusát, erős kisugárzását és szépségét, ezért felkérte, hogy álljon neki modellt egy fotózáshoz. Csodás képeket készített róla.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük