A nyugdíjasotthonban futott össze az egykori modellel a fotós: hihetetlen képeket készített
A fotóst rögtön elvarázsolta a 85 éves hölgy. Mikor megtudta, hogy régen modellként dolgozott, különleges ötlete támadt.

lesley maclennan cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lesley McLennan huszonéves korában kezdett modellkedni, és olyan hatalmas nevű márkáknak dolgozott, mint az Yves Saint Laurent vagy a Dior. Gyönyörű arcával, nagy szemeivel és kecses, nőies eleganciájával mindenkit levett a lábáról.

Modellkarrierje kezdete óta már körülbelül hatvan év telt el. A most 85 éves hölgy jelenleg egy nyugdíjasotthonban él, és demenciában szenved. Nemrég azonban egy különleges ötlet hatalmas boldogságot okozott számára.

Csodás képek készültek az egykori modellről

James Muller a neves divatfotós egészen más okból látogatott az otthonba, ám amikor összefutott a folyosón Lesley McLennannel, az asszony rögtön felkeltette a figyelmét. A férfi elárulta: kecses és kifinomult járása, tartása és gyönyörű kezei annyira magukkal ragadták, hogy megszólította őt, és beszélgetésbe elegyedtek. Mikor mesélni kezdett a múltjáról, szokatlan és különleges ötlete támadt. Meg szerette volna örökíteni az idős hölgy stílusát, erős kisugárzását és szépségét, ezért felkérte, hogy álljon neki modellt egy fotózáshoz. Csodás képeket készített róla.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük