A szemöldököt nézi meg először a férfi: így hangsúlyozd sminkkel
Hihetetlenül egyszerű ez a trükk!
Ezt nézik meg először az arcodon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt hiszik, hogy a férfiak tekintete először a nő szemére esik. Ez részben igaz, ám valójában a szem keretezése az, amire felfigyelnek.

Egy karakteres, szépen karbantartott, az archoz illő szemöldök nagyon sokat dob a megjelenésen. Az arcnak arról a részéről van szó, amelyik önmagában képes megváltoztatni annak egészét. Persze a szem megfelelő sminkelése is kiemeli a tekintetet, de ami oda irányítja a férfi tekintetét, az a szemöldöknek köszönhető felső keret. Az alábbi néhány egyszerű lépéssel tudod könnyedén úgy formálni a szemöldököd, hogy az mindenkit elbűvöljön!

Az ősz színei - ahogy mi látjuk!
Találj rá őszi stílusodra a dm-ben! Ingyenes szépség- és sminktanácsadással várnak a dmTrend tanácsadók az üzletekben országszerte. Foglalj időpontot most a közeli dm-be, és ismerd meg a szezon hozzád passzoló trendjeit! Élvezd velünk az új színeket!

Kattints ide, és regisztrálj a dmTrend díjmentes smink- és szépségtanácsadásán.

Így formázd!

Először szedd ki a kósza szálakat, amelyek láthatóan külön állnak a szemöldöktől. Ezután egy, már használaton kívüli szempillaspirál keféjével fésüld felfelé a szemöldököt, és vágd le a szálak végét úgy, hogy ne lógjanak túl a szemöldök felső ívén.

Válassz olyan szemöldökceruzát, ami színben passzol a hajadhoz - figyelj arra, hogy ne legyen túl sötét az árnyalat. Mielőtt nekiesel a keretezésnek, győződj meg arról, hogy a ceruza hegyes legyen, így tudsz határozott vonalat rajzolni vele. Majd egyszerűen húzd meg halványan a szemöldök alsó és felső ívét.

Egy rövid szálú sminkecsettel vigyél fel barna szemöldökpúdert a két meghúzott vonal közé, és kifelé húzva az ecsetet, satírozd be egy kicsit a szemöldöködet. Ha megvan a megfelelő színárnyékolás, fésüld át ismét a szemöldököd a spirálkefével. Ezután fixáld a színt egy kis viasszal.

Hogy még kiemelkedőbb legyen a tekinteted, a szemhéjád és a szemöldököd közé vigyél fel matt bézs szemhéjpúdert, majd a szemöldök külső fele alá fess egy kis fényes bézs árnyalatot. Ezután pedig csak élvezd az arcodra eső tekinteteket!

Ezt is szeretjük