Mi történik, ha ezt a pontot masszírozod a homlokodon? Valami egészen elképesztő

Próbáld ki, és meg fogod látni, mennyire hatásos.

Homlok masszazs
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az emberi test számos pontjának masszírozása alkalmas a relaxációra. Ezek legtöbbje ráadásul nemcsak előnyös egészségügyi hatással rendelkezik, de igazán élvezetes is megmasszírozni őket.

Az alapos relaxálódögönyözés azonban általában sok időt vesz igénybe, vagy egyenesen specialistára van hozzá szükség. Mutatunk inkább egy egyszerű, gyorsan elvégezhető, nyugtató hatású mozdulatsort!

A homlok közepe

Valószínűleg már öntudatlanul is éreztél kényszert arra, hogy ez a területet dörzsölgesd a két szemöldököd között, ha feszült vagy. Ez pedig nem véletlen.

Ha a képen látható pontot megfelelően masszírozod, azzal növelheted a koncentrációs képességedet, relaxálhatsz, sőt, a fejfájást is csillapíthatod. A masszázs ezen felül abban is segít, hogy kisimultabb legyen az arcod, különösen a szemeid környékén és a szád sarkában, ahol leginkább meglátszik a stressz és a fáradtság nyoma.

Hogyan csináld?

Nyomd rá gyengéden a képen látható pontra az ujjad, majd told felfelé a homlokodon függőlegesen nagyjából három centit. Nem kell erősen odapréselned, húznod a bőrödet, mert az csak a homlokráncokat mélyíti el. Ismételd mozdulatot egy percig, majd tartsd 45-60 másodpercig finoman a ponton az ujjad. A hatás szinte azonnal jelentkezik.

Ezektől lesz ráncos a bőr

Ha szeretnéd, hogy a bőröd puha, kisimult, ránctalan legyen, figyelj arra is oda, hogy milyen szerekkel kerül kapcsolatba. A következőkkel például jobb, ha nagyon vigyázol!

7 mindennapi dolog, ami csontszárazzá és ráncossá teszi a bőrt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük