Mutasd a hajad, megmondom, ki vagy!

Személyiségedről számtalan dolgot elárul, hogy milyen színű a hajad. Nem mindegy, milyen az eredeti hajszíned, és milyenre fested.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az alábbi hajszínekhez tartozó jellemzéseknél először az eredeti hajszíned vedd figyelembe. Ha fested a hajad, érdemes elolvasnod, hogy a festett színnel lelked mélyén milyen személyiséget szeretnél a külvilág felé mutatni.

Fekete hajszín

Kifejezetten komoly, szakmai szempontból igen tehetséges, erotikus téren pedig rendkívül szenvedélyes és birtokló nő vagy. Hozzáértésed, munkabírásod, erős rendszereteted és fegyelmezettséged férjed vagy párod legfőbb szövetségesévé tesz.

Megfontoltságod, ügyességed, tapintatosságod és kitartásod számos siker forrásává válhat. Nem csak szereted, de igen nagy odafigyeléssel neveled is a gyerekeket. Alapvetően kiváló egészségnek örvendesz.

Öltözködésedben a vörös és a fekete a kedvenc színed, a klasszikus, egyszerű szabású ruhadarabokat kedveled. Ha világos a bőröd, akkor igen jó háziasszonyként remekelsz, ha pedig sötétebb tónusú, akkor szigorúbb és keményebb vagy önmagadhoz és nagyon hűséges a családodhoz. Eszményi férj számodra a szőke, félénkebb természetű férfiak közül kerül ki.

Barna hajszín

Igen dinamikus, erélyes és szorgalmas, nagyon fogékony, sokoldalú tehetséggel megáldott nő vagy. Rendkívül barátságos a természeted, imádsz flörtölni, rengeteg barátod van. Sokszor előfordul, hogy bizonyos mértékig felületes és következetlen vagy a magánéletben és a munkádban egyaránt.

A divatot illetően ízlésed változékony, nem túl állhatatos. A feketéktől eltérően, a barna hajú nőként nem kedveled a falusi környezetet. Tökéletes feleségként szüntelenül férjed mellett állsz, és legkiválóbb segítőtársként támogatod. Ha világos a bőröd, akkor elsősorban szelídségeddel, gyöngédségeddel, bájoddal tűnsz ki a többiek közül.

Ha a barna hajszínedhez apró termet párosul, akkor megbízható és kiváló tanácsadó vagy az élet minden területén. Eszményi férjet általában a komoly, művelt, barna hajú férfiak sorából választasz.

Vörös hajszín

Igen temperamentumos, hirtelen haragú és gyakran bizony bizalmatlan nő vagy. Előfordul, hogy nagyfokú ambíciód miatt tapintatlanná és figyelmetlenné válsz. Tüzes, szenvedélyes természeted nemegyszer pusztító vadságban testesül meg. Őszinteséged nem ismer határokat, elmehet egészen a durvaságig. A divatot illetően a kék, zöld árnyalatokat és a feketét kedveled. Szereted a lovakat, a kutyákat és az autókat. Igen feltűnő személyiséged miatt nem örülsz, ha háttérbe szorulsz. Ha világos a bőröd, akkor rendkívül szenvedélyesen, gyakran meggondolatlanul élsz. Ha a vörös hajszínedhez tojásdad alakú arc párosul, akkor kiváló színésznő válhat belőled, ha pedig inkább szögletes az arcod, akkor a sportban érhetsz el nagy sikereket. Az eszményi férjet általában a cselekvő, gyakorlatias barna hajú férfiak közül választod ki, akiket, egyébként csodálsz és izgalmasnak tartasz.

Szőke hajszín

Lelked mélyén félénk, érzékeny, gyöngéd és törékeny nő vagy. A valóság sokszor túlságosan szigorú hozzád, és éppen ezért szívesen húzódsz vissza belső világába. Befolyásolható természeted miatt őrizkedned kell a kísértésektől, a nehéz vagy veszélyes munkától. Sok bátorításra van szükséged ahhoz, hogy eredményes legyél munkájában. Számodra a pozitív visszajelzés, a dicséret még az anyagiaknál fontosabb motiváció.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jellemzőid a kedves, visszafogott kacérság. Gyakran vagy őszintétlen, anélkül azonban, hogy a rossz szándék vezetne. Fiatalabb korodban legfőbb érved szinte minden körülmények közepette a drámai és megindító zokogás. Kedvenc színed a fehér, ez határozza meg minden választásod. Ha világos a bőröd, akkor nagyon szereted a gyermekeket, kiváló anya válik belőled. Hasonlóképpen alkalmas vagy irgalmas nővérnek, nevelőnek. Ha sötét a bőröd - ami egyébként igen ritka - rendkívül dinamikus, nagy munkabírású beosztott vagy vezető válhat belőled. Eszményi férjet általában a nálad magasabb, világos szemű, barna férfiak közül választasz.

OLVASD EL EZT IS!

kapszula lead
  • hajhullás
  • hormonok

Ritkulni kezdett a hajad?

Ezt is szeretjük