Ha így fekszel le aludni, gyönyörű, hullámos hajjal ébredsz - Videón 3 hő nélküli hajgöndörítő technika

Egyszerű, gyors technikákat mutatunk videón, amikhez ráadásul minden kelléket megtalálsz otthon.

Hajgöndörítés hő nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

A haj göndörítése sokaknak macerás vagy nehézkes procedúra, akár göndörítővassal, akár hajvasalóval csinálják. A tincsek gyakran nehezen tartják meg a formát, gyorsan kiegyenesednek, nem beszélve arról, hogy a hő kárt tesz bennük, kiszárítja őket, és töredezett hajvégeket eredményezhet.

Persze, néha-néha azért belefér, de a túl gyakori hullámosítás teljesen tönkreteheti a szálakat. De mit tehetsz akkor, ha imádod a lágy loknikat, viszont a hajadat is kímélni szeretnéd? Szerencsére ebben az esetben is van néhány szuper módszer, amit bevethetsz. 

Gyönyörű hullámok egyetlen hajpánttal

Rugalmas körhajpántja vagy fejpántja talán mindenkinek van otthon, de arra már jóval kevesebben gondolnak, hogy ezzel is lehet csodás hajkoronát varázsolni. Csak annyi a dolgod, hogy egy picit bevizezd a hajadat, esetleg göndörítőhabot is tehetsz rá a tartósabb, látványosabb eredményért, majd két tincsre oszd, és felcsavard őket a pántra a videón látható módon. Ha megvagy, feküdj le aludni, és reggel mesés loknikkal ébredsz majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kendős göndörítés

A kendő is tökéletes göndörítőkellék, és egyáltalán nincs szükség sok időre ahhoz, hogy tökéletes eredményt kapj másnap. Igazítsd a fejed tetejére a közepét, a két vége pedig lógjon lefelé. Ezután válaszd ketté a hajadat, és kezdd el felcsavarni a kendőre a tincseket, majd készíts belőlük olyan kontyot, mint Leia hercegnőé. A végüket hajgumival vagy hullámcsattal is rögzítheted, ha biztosra mennél, de ha jól felcsavarod, és betűröd, akkor is a helyén marad. Ha megvagy, irány az ágy, és reggel csak gyönyörködsz majd a frizurádban.

Vicces, de beválik: zoknis loknik

Oké, elismerjük, a következő módszer egy kicsit viccesen fest, szóval lehet, hogy akkor érdemes kipróbálnod, ha egyedül vagy, ugyanis kapaszkodj meg, zoknik fognak lógni a hajadról, cserébe viszont szép loknikat kapsz reggelre még akkor is, ha sűrű, vastag tincsekkel rendelkezel. Válaszd szét több részre a hajadat, tűzd fel őket, aztán jöhet egy kis lakk vagy hajhab, majd egyesével csavard rá őket a zoknira, majd húzd rá a tincsekre a videón látható módon. Ezután pedig már csak arra kell várnod, hogy reggel megcsodálhasd a frizurádat.

 Teljesen átalakítja a göndör fürtöket a fodrász

A göndör tincseket gyakran nem könnyű megzabolázni. A bongyor szálak sokszor makacsak, nehéz őket formázni, és hajlamosabbak a szárazságra, szálkásodásra, valamint a töredezésre is. Egy brazil fodrász viszont kifejezetten a hullámos fürtökre specializálódott: csodákat művel a rakoncátlan hajjal.

Imádja a net a fodrászt azért, amit a göndör tincsekkel művel: előtte-utána képeken mutatja meg a csodás eredményt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük