Ő a legfiatalabb brit Vogue-modell: a 3 éves Gigire fényes karrier vár

A brit Vogue legfiatalabb modellje már háromévesen hatalmas sikernek örvend.

gigihobbs cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thylane Blondeau nevét szinte az egész világ megismerte, ugyanis őt tartották a világ legszebb kislányának, így nem csoda, hogy sikeres modell vált belőle. Hasonló karrier vár a most hároméves Gigi Hobbsra is, akiért odavannak az emberek.

Az angliai Plymouthban született kislány nemcsak szépségével, hanem vidámságával és személyiségével is leveszi a lábáról az embereket.

A legfiatalabb brit Vogue-modell

Édesanyja elmondása szerint Gigi már egészen pici kora óta élvezi azt, ha a kamera előtt lehet. Kétéves korában került be először a brit Vogue-ba az édesanyja által tervezett ruhákban, ezzel pedig ő lett a legfiatalabb modell, aki valaha a divatmagazinban szerepelt. A kislány három különböző kiadásban népszerűsítette a Gigi Vi Boutique márkát, melyet anyukája alapított. A fiatal nő nem talált olyan darabokat a gyermekruhaüzletekben, amilyeneket keresett gyermekének, ezért úgy döntött, saját maga alkotja meg őket, darabjai pedig egyre népszerűbbé váltak.

A ruháknál csak kislánya, Gigi aratott nagyobb sikert. Az embereket teljesen lenyűgözte a gyönyörű kislány, de nem csak szépségével, hanem vidámságával, természetével és hozzáállásával is. Bár csak kétéves volt, élvezte az egész folyamatot, és ez azóta sem változott. Idén nyáron ismét fotózásra hívták, majd hamarosan elnyerte a Miss Devon Princess címet, és ő lett a legfiatalabb kislány, akinek ez sikerült. Decemberben lesz négyéves, jövő februárban pedig indul a Miss UK Princess szépségversenyen is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fényes karrier vár a kislányra

Édesanyja, Sophie elárulta, Gigi egy nagyon különleges és tehetséges kislány, akinek csodálatos, kedves és gondoskodó személyisége van. Mindenkit meglep természetességével, önbizalmával, és elképesztően magabiztosan mozog a kamera előtt. Több fotózásra is felkérték már, és nagyon izgalmasnak tartja őket.

Sophie-t rengeteg támadás éri, amiért ilyen fiatalon modellkedni engedi gyermekét, ő azonban hangsúlyozta, rengeteget beszéltek Gigi jövőjéről párjával, valamint a kislány édesapjával, és megállapodtak abban, hogy csak addig folytatják, amíg a gyermek boldog. Megbeszélték, hogy mindig csakis a korának megfelelő ruhákat engedik majd viselni, és ha úgy látják, hogy valamit nem szívesen csinál, akkor azt nem is engedik neki folytatni. Mindig gondoskodnak arról, hogy elégedett, kiegyensúlyozott kislány maradjon, bár tudják, hogy sokan így is ellenzik a döntésüket.

Az Instagramon rengeteg fotót posztolnak Gigiről, aki mindegyiken szinte mesebeli hercegnőként ragyog. Számos fotózáson is részt vett már, városában pedig igazi sztár: őt kérték fel a karácsonyi fények felkapcsolására is. A kislány már most, háromévesen is sikeres, de az biztos, hogy később még fényesebb karrier vár rá, ugyanis egyenesen robog a világhír felé.

A 9 éves, amputált lábú modell a kifutók sztárja

A birminghami Daisy-May Demetre mindkét lábát amputálni kellett 18 hónapos korában, mivel egy fibular hemimelia nevű rendellenességgel jött világra, emiatt pedig szárkapocscsontjai részben, illetve teljesen hiányoztak. A kislány ezért protézisekkel tanult járni, és azóta is ezekkel él, de ez soha nem tartotta vissza semmitől. Édesapja szerint mindig is képes volt bárki arcára mosolyt csalni, és egész életében imádott táncolni, énekelni. Amikor pedig felkérést kapott arra, hogy a divathetek kifutóin vonuljon, rögtön boldogan mondott igent.

Ezt is szeretjük