Különleges hajjal született a kislány: ősz tincsével meglepte a kórházi dolgozókat is

A kislány édesanyjától örökölte különleges külsejét.

mayah cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talyta Youssef Aziz Vieira 2018-ban adott életet gyermekének egy brazíliai kórházban, a baba pedig jócskán meglepte az ott dolgozókat. Nem csupán azért, mert rengeteg hajjal született, hanem azért is, mert egyik első tincse egyenesen hófehér volt.

Az anyát nem érte váratlanul kislánya különlegessége, hiszen nem csupán ő, hanem számos családtagja is egy genetikai rendellenességgel született.

Különleges hajjal született Mayah

A piebaldizmus egy veleszületett betegség, amely a melanocita pigmentsejtek hiányával jár, ennek köszönhetően pedig a test egyes területein világosabb a bőr, illetve a hajban is előfordulhatnak ősz szálak, foltok. Talyta anyjánál, nagyapjánál, nagynénjénél és unokanővéreinél is megjelent ez a genetikai rendellenesség, így sejtette, hogy lánya is örökli majd.

Az édesanya elárulta, tinédzserkorában szégyellte fehér tincseit, próbálta a többi alá rejteni őket, hogy elkerülje a csodálkozó, ítélkező tekinteteket, de később rájött, hogy sokan szépnek találják egyediségét, és ő is megszerette külsejét. Azt szeretné, ha Mayah sosem küzdene haja miatt önbizalomhiánnyal, ezért mindent megtesz, hogy bátorítsa őt, és magabiztos nővé válhasson.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kislányról rengeteg gyönyörű fotót oszt meg édesanyja, a képekkel pedig nemcsak gyermekének, hanem másoknak is önbizalmat akar adni. Megmutatja, hogy a különlegesség és az egyediség gyönyörű, és ezek elfogadására szeretné sarkallni az embereket. Mayah képeiért egyébként rajonganak az internetezők, sokan egy mini Szörnyella de Frászhoz hasonlították, és rengetegen dicsérik a szépségét.

Talyta elmondta, sok olyan üzenetet is kap, amelyben az emberek megköszönik, hogy lányával együtt segítettek nekik önmaguk elfogadásában, ez pedig rendkívül jó érzés számára. Azt szeretné, ha senki nem rejtegetné tökéletlennek vélt külső jegyeit, sőt büszkén mutatná meg egyediségét.

A kislánynak egyébként saját Instagram-oldalt is csinált édesanyja, amit már több mint 23 ezren követnek. Cuki képein gyakran jelmezeket is visel.

Különleges külsejű emberek

Több nő bebizonyította már, hogy egyáltalán nem kell átlagosnak lenni ahhoz, hogy valaki szép és sikeres legyen. Számos vitiligós vagy egyedi vonásokkal rendelkező modellért rajong a világ, és rajtuk kívül is rengeteg olyan ember van, akik nem olyanok, mint mások, de ámulatba ejtő külsejükkel tényleg mindenkit levesznek a lábáról. A következő férfiak és nők egyértelműen közéjük tartoznak: meseszépek egyedi vonásaikkal.

Képek: Instagram/mayahaziz.

Ezt is szeretjük