Ő volt a világ legszebb kislánya: 19 évesen így néz ki Thylane Blondeau

Thylane Blondeau ma is elképesztően néz ki.

thylane-cover-ok
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan ismert édesanyák, akik féltik gyermekeiket a rivaldafénytől, akik a közösségi oldalaikon is csupán arc nélkül, háttal állva mutatják meg csemetéjüket, és vannak azok az édesanyák, akik cseppet sem bánják, ha a leányzójuk már idejekorán megtapasztalja a kifutók világát, talán ezzel is a saját, dédelgetett álmukat válthatják valóra.

A francia születésű Thylane Blondeau, Patrick Blondeau labdarúgó és Véronika Loubry színésznő kislánya csupán négyéves volt, amikor modellkedni kezdett Jean Paul Gaultier francia divattervezőnek, és hamarosan már a világ legszebb kislányaként kezdték el emlegetni. 

Ő volt a világ legszebb kislánya

A különlegesen kék szemű, szőke gyerekmodell első fotózására hétévesen került sor: a róla készült ikonikus fotót az is ismeri talán, aki nem tud nevet társítani hozzá, hiszen a mai napig sokszor visszaköszön az interneten.

Nem sokkal később olyan neves divatmárkáknak is pózolt, mint a Dolce & Gabbana, Babylos vagy a L'Oréal. A Vogue Paris 2010-es különszámában az akkor tízéves modell fiatal kora ellenére nőies, mélyen kivágott ruhában, hangsúlyos sminkben, ékszerekkel és pár számmal nagyobb, magas sarkú cipőben, drámai tekintettel pózolt. Az újságot sokan támadták a képek provokatív és szexuális töltete miatt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A leányzó áprilisban lett 19 éves, azóta pedig igazi nővé cseperedett: 2015-ben egy francia filmben vállalt szerepet, továbbra is modellkedik, legutóbb 2020-ban a Párizsi Divathéten jelent meg, és a mai napig elképesztően gyönyörű. 

Instagram-oldalán gyakran örvendezteti meg rajongóikat egy-egy szexi képpel. 

Kisgyermekes báját a mai napig megőrizte, fotóin olyan, mintha semmit sem idősödött volna.

De azért meg tudja mutatni szexi báját is, bikinis képeivel rendre felrobbantja a netet.

Híres gyerekmodellek

Castingokra járnak, fodrásznál és sminkesnél töltenek hosszú-hosszú órákat, aztán a kifutókon vonulnak, magazinok cover fotójához pózolnak, vagy filmforgatásra mennek. Ők a leghíresebb ifjú modellek jelenleg.

Borító-és ajánlóképek: Instagram

Ezt is szeretjük