A legdrágább gyerekmodellek a világon: a luxusmárkák arcai

A legnagyobb márkák kapkodnak értük. Mutatjuk a luxus életet élő gyerekmodelleket.

Maya Irene Wada-c
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emlékszel, te mit csináltál öt vagy tíz éves korodban? Valószínűleg a Barbie babáiddal játszottál és Walt Disney meséket néztél.

Ezek a gyerekek viszont teljesen másként élték az életüket. Castingokra jártak, fodrásznál és sminkesnél töltöttek hosszú-hosszú órákat, aztán a kifutókon vonultak, magazinok cover fotójához pózoltak vagy filmforgatásra mentek. Ők a leghíresebb ifjú modellek jelenleg.

Nem mind arany, ami fénylik

A gyerekmodellkedés mindig is megosztotta az embereket. Szülői és szakértői részről is akadnak bőven ellenzői, de pártolói is. Általános vélemény az, hogy a modell gyerekeknél a hírnév, jó kereset és glamúros csillogás mellett pont az vész el, ami a lényeg lenne: az igazi felhőtlen gyerekkor.

A legtöbb, legfiatalabb és legfoglalkoztatottabb kislány modellek az orosz nyelvterületről kerülnek ki. Itt komoly hagyománya van a szépségiparnak, és az anyák előszeretettel trenírozzák lányaikat arra, hogy szépségükből profitáljanak. A híresebb gyerekmodellek már kisiskolás korukban milliomosok, komoly rajongótáborral rendelkeznek a közösségi oldalakon, és a legillusztrisabb modellügynökségek és divatmárkák foglalkoztatják őket. 

Ezt is szeretjük