A 3 legnőiesebb frizura téli sapkához - Csinosak, és gyorsan elkészítheted őket
Ezeket a sikkes frizurákat nem teszi tönkre a sapka, ráadásul pár perc alatt meg is leszel velük.

sapka
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Télen mindig nagy kihívást jelentenek a frizurák, hiszen a hideg napokon nélkülözhetetlen kiegészítő a sapka, ez azonban jócskán lekorlátozza azt, hogy milyen hajjal indulhatsz útnak.

A lófarok kilőve, de a magas konty sem opció, szerencsére viszont van néhány kreatív ötletünk, ha unnád a lógva hagyott tincseket.

A 3 legnőiesebb frizura sapkához

Ha nem szeretnél sok időt a tükör előtt tölteni reggel, és a kézügyességed sem olyan, mint egy profi fodrászé, a következő fazonokat akkor is érdemes kipróbálnod. Egyszerűen és gyorsan elkészíthetők, ráadásul nagyon nőiesek. Nincs is más dolgod, csak megnézni a videókat, és követni a vlogger mozdulatait, de lentebb mi is segítünk egy kis leírással a frizurák elkészítésében.

A kétoldali kontyhoz válaszd két részre a hajadat, majd fogd meg az egyik tincset, és kösd laza lófarokba szilikon hajgumival. Az utolsó csavarásnál ne húzd ki teljesen a hajadat, hanem hagyd hurokszerűre, a végét pedig csavard körbe a hajgumin, hogy ne látszódjon. Lazítsd meg az egészet, húzd ki óvatosan a szálakat, majd ismételd meg az egész folyamatot a másik oldalon is.

Ha szereted a fonatokat, de nem tudod tökéletesen szorosra és szimmetrikusra elkészíteni őket, akkor a következő frizura neked való lesz. Válaszd itt is két részre a hajadat, majd az egyiket fond be félig, lazán. Köss a végére szilikon hajgumit, aztán pedig húzd szét a fonatot, hogy bohémnak, kócosnak hasson. Ezután fogj egy kis tincset, csavard a hajgumira, és rögzítsd hullámcsattal. Majd fond be az alsó részt is, rögzítsd a végét hajgumival, és húzd szét ezt is az előző részhez hasonlóan. Ha megvagy, jöhet a másik oldal ugyanígy.

A cikk az ajánló után folytatódik

A harmadik frizurához egyszerűen fond be lazán a hajadat, és hagyj szabadon tincseket az arcod mellett. Ezután pedig jöhet a hab a tortára: az egyszerű fonat ugyanis egy masnitól lesz sokkal bájosabb és sikkesebb. Nagyon egyszerű ötlet, a kiegészítő mégis rengeteget dob az összhatáson. A legjobb pedig, hogy tényleg pillanatok alatt kész leszel vele.

Nőies frizurák vékony szálú hajból

Mutatunk néhány olyan vágást, amitől volument és tartást kap a vékony szálú haj. Többnek, szebbnek tűnik majd tőlük, ráadásul idén nagyon divatosak is. Persze egy kis formázásra ezek esetén is szükség van, de a legtöbbnél elég beszárítani, beletúrni a hajba, esetleg hajlakkal, hajhabbal igazgatni a tincseket.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük