Ezek lesznek a nyár legdivatosabb frizurái - Rövid, félhosszú és hosszú fazonokat is mutatunk

Képeken mutatjuk a nyár legdivatosabb rövid, félhosszú és hosszú frizuráit.

frizura
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeretnéd új frizurával indítani a nyarat? Vagy csak kíváncsi vagy, milyen fazonok lesznek majd a legdivatosabbak a következő hónapokban? Akkor olvass tovább, mert összegyűjtöttük a szezon legnagyobb trendjeit, és képeken mutatjuk őket.

Az év eddigi részében is a rakoncátlannak ható, tépett és fokozatos hajak voltak a legnagyobb kedvencek, és ez a legforróbb időszakban sem lesz majd másképp. Rövid, félhosszú és hosszú hajból is mutatunk extrasikkes variációkat.

A nyár legdivatosabb frizurái

Kócos, modern bixie

A bob és a pixie keveréke nyáron is hódít, méghozzá tépett, frufrus változatban. A két vágás modern, mégis bohém hatású keveréke jó választás azoknak, akik rövid hajra szavaznának, és szeretnének tartást adni a tincseiknek. Mivel egy kicsit kerekebbnek mutatja az arcot, hosszúkás és szív alakú fejformához is előnyös.

A box bob

A bob mindig divatos, idén pedig számos különböző változatban robbant be a trendek közé. Az egyik a box bob, ami körülbelül az állkapocs vonaláig ér, keretezi az arcot, és vágásának köszönhetően dús, tömött hatást kelt. 

A befelé szárított blunt bob

A blunt bob frizura lényege, hogy a hajvégeket tompára, egyenesre vágják, hogy vastagnak hassanak, és kissé befelé szárítják. Idén ez a fazon frufruval a legmenőbb, és az is még divatosabbá teszi, ha egy picit tépettre kéred a fodrászodtól a hajad alsó 4-5 centijét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A C vágás

Az úgynevezett C vágás a nyár egyik legforróbb trendje. Amellett, hogy tépett, kiemeli az arcot, és dúsabbnak mutatja a hajkoronát, volument ad a szálaknak. A haj hátulról egy finomabb c betűt formál, innen kapta a nevét. Kissé hasonlít Jennifer Aniston ikonikus Rachel-frizurájához, leginkább annak az újragondolt változata.

A '70-es éveket idéző frizura

A retró divat nemcsak a ruhák, hanem a frizurák terén is mindig visszatér. A '70-es éveket idéző lágy, oldalt kissé hosszabb frufruk ismét sikkesek, és tökéletes kiegészítői a hosszabb, alul finoman lépcsőzetesre vágott fazonoknak.

A pillangófazon

A pillangóvágás lényege, hogy úgy vágják rétegesre a frizurát, hogy telt hatást keltsenek, és göndörítés nélkül is felvegyék a kissé hullámos, kifelé kunkorodó formát. A pillangós rétegekhez a hosszabb, középen elválasztott curtainfrufru passzol a legjobban.

A '90-es évek beszárított frizurája

Ha egy igazán elegáns és szexi frizurára vágysz, a '90-es éveket idéző, enyhén lépcsőzetes, beszárított fazon tökéletes választás lesz. Kicsit több formázást igényel, de garantálja a dívás hatást.

Nézd meg, milyen az U vágás, ami tömöttebbnek mutatja a hajat!

Nem csoda, hogy ennyien odavannak az U frizuráért: nagyon nőies és előnyös.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük