Egy karral született lány a világ új kedvence – Kitartása és elszántsága mindenkit lenyűgöz
Mindenki kinevette, amikor elmondta, mire vágyik valójában, most azonban elképesztő sikereket ért el, és kitartásával mindenkinek példát mutat.

shaholly ayers cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shaholly Ayersnek soha sem volt könnyű az élete, mivel úgy született, hogy a jobb alkarja hiányzik. A lánynak szinte óvodás kora óta meg kellett küzdenie a meglepődött, sajnálkozó tekintetekkel, valamint a rendszeres csúfolódásokkal.

Amikor pedig valaki meghallotta, hogy mi élete egyik legnagyobb álma, rögtön kinevette, és kegyetlen szavakkal törte le a még megmaradt önbizalmát. Ma viszont már szerencsére senki nem tehetné ezt meg, mert Shaholly mindent elért, amit csak szeretett volna.

Nevettek rajta, ő viszont hatalmas sikereket ért el

- Az emberek mindig azt mondták nekem, hogy mennyire csinos lennék, ha meglenne a másik karom is. Folyamatosan csak arra koncentráltak, amim hiányzik – mesélte a lány egy, a People magazinnak adott interjújában, és azt is elmondta, hogy akkor általában még több gúnyos megjegyzést kapott, amikor bevallotta, a modellkedés az álma.

- Állandóan azt vágták rá, hogy soha nem leszek erre képes, hiszen nincs meg mind a két karom. Aztán egy idő után már csak azt válaszoltam rá, hogy igazuk van, épp ezért kell még keményebben próbálkoznom – folytatta a lány, aki elképesztő kitartásának és elszántságának köszönhetően valóban el is érte azt a célt, amit kitűzött maga elé. Shaholly-t ugyanis életében először 2014-ben szerződtette egy ügynökség, azóta pedig már a New York-i divathét kifutóin is vonult, sőt egyre nagyobb kampányokban szerepel. Idén nyáron például a Nordstorm is modelljéül választotta.

A lány elmondása szerint minden egyes fotón kifejezetten ügyel arra, hogy látszódjon a karja, mert meg akarja mutatni az embereknek, hogy semmi sem lehetetlen, és úgy is lehet valaki gyönyörű és tehetséges, ha különbözik másoktól. Azonban nem csak ő az egyetlen, aki hiányzó végtaggal kezdett modellkedni: Shaholly gyönyörű és motiváló fotóin kívül őket is megnézheted a képeken.

Ezt is szeretjük