A legújabb öregedésgátlók

Az üde, sima, ránctalan arcbőr az új ráncgyilkos anyagok segítségével már 30-on túl is lehetséges. Ismerd meg őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiatalító stratégia: a bőr ellenálló ereje megerősödik, a már meglévő károsodások regenerálódhatnak. Kinek ajánlott? A napimádóknak, a városokban élő nőknek és a bőrük károsodását megelőzni szándékozóknak.

Az új termékek tejszármazékkal és bőrazonos proteinnel készülnek. Ösztönzik a kollagéntermelést, így feszessé teszik és táplálják a bőrt, újraépítik rostszerkezetét, segítségükkel könnyebben tárolódik a nedvesség.

Éjszakai ráncsimítás

Éjszaka, amikor az anyagcsere és a vérkeringés takaréklángra kapcsol, a bőrmegújító mechanizmus erősen dolgozik. Megfelelő ápolással támogathatod ezt a folyamatot.

Válogatott hatóanyagokkal újraéled a bőr saját reparáló mechanizmusa. Kinek ajánlatott? Azoknak a nőknek, akik szeretnék az első ráncocskákat megelőzni.

Az új termékek hatása azon alapul, hogy a profoszfor aktiválja a bőr saját foszfortartalmát és így serkenti a természetes sejtosztódást. A magyalkivonat salaktalanítja a szöveteket és vitalizálja a véredényeket. A retinol stimulálja a sejtmegújulást és már rövid alkalmazás után kisimítja a ráncokat.

Ápoló hatású make-up

Tökéletes és egyidejűleg ápoló hatású sminket készítetsz új sminkszerekkel. Ezek nemcsak a ragyogó kinézetről, hanem a feszesítő hatóanyagoknak köszönhetően a bőrről is gondoskodnak.

Fiatalító stratégia szerint az új sminkszerek egyidejűleg ajándékoznak rugalmasságot a bőrnek, gondoskodnak annak nedvességtartalmáról és mérséklik a ráncképződést.

Azoknak a nőknek ajánlható, akik a bőrüket a sminkkel egyúttal ápolni és védeni is szeretnék. Az új termékek természetes Q10 co-enzimet tartalmaznak, mely ösztönzi a sejtmegújulást, energiát ad, véd a szabadgyökök ellen, a retinol pedig helyrehozza a bőrstruktúrát. Az új liposzómából, A- és E-vitaminból álló hatóanyag-komplexum erősíti a bőr rugalmasságát és feszességét, és ösztönzi a kollagéntermelést.

"Hormonlöket" a fiatal bőr számára

A hormonszint természetes ingadozása kiszáríthatja a bőrt. Az új, nagy hatású arcbőr-energizáló krémek egészen természetes módon segítenek.

Fiatalító stratégia: a szárazságot, a bőr rugalmasságát, feszességének károsodását kívülről rendezi. Ajánlható minden harminc év fölötti nőnek. A szójababból származó növényi hormon (fitohormon) a bőrnek energialöketet ad, és ezzel felpezsdíti az anyagcserét. Hatására a vérkeringés, az oxigénellátás és a rugalmasság javul. A nyírfából, korianderből, borágóból és algából származó összetett hatóanyag és egy cukorvegyület pedig gondoskodik a bőr nedvességtartalmáról.

Trükkök partira

Váratlan meghívás, fontos esemény, a bőröd viszont fáradtnak, petyhüdtnek hat? Semmi gond, az új "wake-up", vagyis "bőrébresztő" termékkel pillanatok alatt sugárzóvá varázsolható. Fiatalító stratégia: a high-tech hatóanyag elrejti a fáradtság-ráncocskákat. Minden bőr számára hatásos bőrszépítő. Hatóanyagának mikrogyöngyszemei visszaverik a fényt, optikailag közömbösítik az egyenetlenségeket. A búzafehérjék pedig láthatatlan réteget képeznek, amely a kis ráncocskákat azonnal tompítja.

Mit tehetsz a ráncok keletkezése ellen?

  • Ne tartózkodj túl sokat a napon!
  • Az idő előtti bőröregedés 90 százaléka az UV sugarak hatására keletkezik, ezért bőrödet magas fényvédőfaktorral védd.
  • Aludj eleget! Az alvás valóban szépít!
  • Alváskor raktározódik el a bőr nedvességtartalmát biztosító víz a szövetekbe. Ezáltal a bőr feszessége növekszik. Aki keveset alszik, annak bőre láthatóan kiszárad.
  • Igyál sok, alkoholmentes folyadékot!
  • Lehetőleg 2-3 litert naponta. Így a káros anyagok kiöblítődnek, a bőr nedvességtartalma megnő, ettől feszessé válik. Figyelem! Az alkoholfogyasztás kiszárítja a szöveteket!
  • Kerüld a stresszt!
  • A túlmunka és a lelki problémák otthagyják nyomukat a bőrön (például stresszakné). Szerencsére a kiegyensúlyozottságot is visszatükrözi az arc.
  • A már meglévő ráncokat A-vitamint (retinol) tartalmazó krémmel enyhítheted. Hatására a felső bőrréteg - amely az évek gyarapodásával egyre vékonyabbá, kimerültebbé válik - regenerálódik.

Egyedi ápolás

A klasszikus felosztás - száraz, zsíros, normál, kevert bőrtípus - nagyon elnagyolt. Az ugyanabba a bőrtípuscsoportba tartozó különböző emberek korántsem viselik el ugyanazokat a termékeket. Nagyon fontos a megfelelő zsírtartalmú bőrápoló meglelése, ami nem szárítja ki a bőrt, nem ápolja túlontúl. Aki bizonytalan, forduljon tanácsért egy tapasztalt kozmetikushoz.

Ha szeretnél még többet megtudni a ránctalanításról vagy a szépségápolásról, akkor látogass el az Informed oldalára!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük