A legújabb öregedésgátlók

Az üde, sima, ránctalan arcbőr az új ráncgyilkos anyagok segítségével már 30-on túl is lehetséges. Ismerd meg őket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Fiatalító stratégia: a bőr ellenálló ereje megerősödik, a már meglévő károsodások regenerálódhatnak. Kinek ajánlott? A napimádóknak, a városokban élő nőknek és a bőrük károsodását megelőzni szándékozóknak.

13 tipp, hogyan állítsd meg a bőröregedést

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az új termékek tejszármazékkal és bőrazonos proteinnel készülnek. Ösztönzik a kollagéntermelést, így feszessé teszik és táplálják a bőrt, újraépítik rostszerkezetét, segítségükkel könnyebben tárolódik a nedvesség.

Éjszakai ráncsimítás

Éjszaka, amikor az anyagcsere és a vérkeringés takaréklángra kapcsol, a bőrmegújító mechanizmus erősen dolgozik. Megfelelő ápolással támogathatod ezt a folyamatot.

Válogatott hatóanyagokkal újraéled a bőr saját reparáló mechanizmusa. Kinek ajánlatott? Azoknak a nőknek, akik szeretnék az első ráncocskákat megelőzni.

Az új termékek hatása azon alapul, hogy a profoszfor aktiválja a bőr saját foszfortartalmát és így serkenti a természetes sejtosztódást. A magyalkivonat salaktalanítja a szöveteket és vitalizálja a véredényeket. A retinol stimulálja a sejtmegújulást és már rövid alkalmazás után kisimítja a ráncokat.

Ápoló hatású make-up

Tökéletes és egyidejűleg ápoló hatású sminket készítetsz új sminkszerekkel. Ezek nemcsak a ragyogó kinézetről, hanem a feszesítő hatóanyagoknak köszönhetően a bőrről is gondoskodnak.

Fiatalító stratégia szerint az új sminkszerek egyidejűleg ajándékoznak rugalmasságot a bőrnek, gondoskodnak annak nedvességtartalmáról és mérséklik a ráncképződést.

Azoknak a nőknek ajánlható, akik a bőrüket a sminkkel egyúttal ápolni és védeni is szeretnék. Az új termékek természetes Q10 co-enzimet tartalmaznak, mely ösztönzi a sejtmegújulást, energiát ad, véd a szabadgyökök ellen, a retinol pedig helyrehozza a bőrstruktúrát. Az új liposzómából, A- és E-vitaminból álló hatóanyag-komplexum erősíti a bőr rugalmasságát és feszességét, és ösztönzi a kollagéntermelést.

"Hormonlöket" a fiatal bőr számára

A hormonszint természetes ingadozása kiszáríthatja a bőrt. Az új, nagy hatású arcbőr-energizáló krémek egészen természetes módon segítenek.

Fiatalító stratégia: a szárazságot, a bőr rugalmasságát, feszességének károsodását kívülről rendezi. Ajánlható minden harminc év fölötti nőnek. A szójababból származó növényi hormon (fitohormon) a bőrnek energialöketet ad, és ezzel felpezsdíti az anyagcserét. Hatására a vérkeringés, az oxigénellátás és a rugalmasság javul. A nyírfából, korianderből, borágóból és algából származó összetett hatóanyag és egy cukorvegyület pedig gondoskodik a bőr nedvességtartalmáról.

Trükkök partira

Váratlan meghívás, fontos esemény, a bőröd viszont fáradtnak, petyhüdtnek hat? Semmi gond, az új "wake-up", vagyis "bőrébresztő" termékkel pillanatok alatt sugárzóvá varázsolható. Fiatalító stratégia: a high-tech hatóanyag elrejti a fáradtság-ráncocskákat. Minden bőr számára hatásos bőrszépítő. Hatóanyagának mikrogyöngyszemei visszaverik a fényt, optikailag közömbösítik az egyenetlenségeket. A búzafehérjék pedig láthatatlan réteget képeznek, amely a kis ráncocskákat azonnal tompítja.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mit tehetsz a ráncok keletkezése ellen?

  • Ne tartózkodj túl sokat a napon!
  • Az idő előtti bőröregedés 90 százaléka az UV sugarak hatására keletkezik, ezért bőrödet magas fényvédőfaktorral védd.
  • Aludj eleget! Az alvás valóban szépít!
  • Alváskor raktározódik el a bőr nedvességtartalmát biztosító víz a szövetekbe. Ezáltal a bőr feszessége növekszik. Aki keveset alszik, annak bőre láthatóan kiszárad.
  • Igyál sok, alkoholmentes folyadékot!
  • Lehetőleg 2-3 litert naponta. Így a káros anyagok kiöblítődnek, a bőr nedvességtartalma megnő, ettől feszessé válik. Figyelem! Az alkoholfogyasztás kiszárítja a szöveteket!
  • Kerüld a stresszt!
  • A túlmunka és a lelki problémák otthagyják nyomukat a bőrön (például stresszakné). Szerencsére a kiegyensúlyozottságot is visszatükrözi az arc.
  • A már meglévő ráncokat A-vitamint (retinol) tartalmazó krémmel enyhítheted. Hatására a felső bőrréteg - amely az évek gyarapodásával egyre vékonyabbá, kimerültebbé válik - regenerálódik.

Egyedi ápolás

A klasszikus felosztás - száraz, zsíros, normál, kevert bőrtípus - nagyon elnagyolt. Az ugyanabba a bőrtípuscsoportba tartozó különböző emberek korántsem viselik el ugyanazokat a termékeket. Nagyon fontos a megfelelő zsírtartalmú bőrápoló meglelése, ami nem szárítja ki a bőrt, nem ápolja túlontúl. Aki bizonytalan, forduljon tanácsért egy tapasztalt kozmetikushoz.

Ha szeretnél még többet megtudni a ránctalanításról vagy a szépségápolásról, akkor látogass el az Informed oldalára!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük