Te sem találnád ki, hány éves ez a szingapúri férfi - Chuando Tan elárulta fiatalos külsejének titkát
A szingapúri modell és fotós, Chuando Tan akár húsz évet is letagadhatna korából, olyan fiatalos a külseje.

fiatalos ferfi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szingapúri Chuando Tan valószínűleg sokakat meglep, amikor elárulja valódi korát. A férfi ugyanis legalább húsz évvel fiatalabbnak néz ki annál, amennyi.

A modell és fotós korát a legtöbben rosszul tippelik, amit nem is csodálunk. Fiatalos megjelenését pedig a genetikán kívül életmódjának is köszönheti.

Mindenkit meglep a fiatalos férfi valódi kora

Chuando Tan a ’80-as években kezdte modellkarrierjét, egy ideig énekesként is tevékenykedett, majd beleszeretett a fotózásba, és ennél állapodott meg. Instagram-fiókját is munkája miatt hozta létre, de nemcsak az általa, hanem a róla készült képekre is felfigyeltek az emberek. Nemrég töltötte be az 56. életévét, de az biztos, hogy 36-nál többnek nem mondaná senki. 

Elárulta, ellenzi a plasztikai beavatkozásokat - bár azt nem tette hozzá, hogy a különböző, non invazív kozmetikai kezeléseket is, és leginkább a genetikának, valamint a táplálkozásnak, a sportnak és a megfelelő bőrápolásnak tulajdonítja fiatalosságát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elárulta fiatalos külsejének titkait

Szigorúan odafigyel étkezésére, reggelire például mindig hat tojást főz, de ezek közül csak kettőnek eszi meg a sárgáját. Néha avokádót is fogyaszt hozzá, és van, hogy megiszik mellé egy pohár tejet. Az ebédje általában csirke rizzsel, zöldséggel, de természetesen hal is gyakran kerül a tányérjára. Vacsorára legtöbbször zöldségeket, salátákat eszik. Az édességek közül a fagylalt a gyengéje, de ebből sem eszik sokszor, és ha mégis, akkor is csak a nap első felében. Rengeteg vizet iszik, a kávét és az alkoholt viszont kerüli. 

Heti négyszer harminc percet edz edzőteremben, de ha túl elfoglalt, akkor is beiktat legalább három edzést. A kocogást erősítő gyakorlatokkal egészíti ki, és ezenfelül igyekszik mindig egy-egy óra úszást is besűríteni a napjába. Próbál mindennap este 11 előtt lefeküdni, mert fontosnak tartja a pihenést nemcsak a szépség, hanem az egészség szempontjából is.

Bevallotta, a bőrápolásra - akármennyire is hiszik az emberek - nem fordít túlzottan sok időt, de persze azért megadja arcának azt, amire szüksége van. Érzékeny a bőre, így természetes kozmetikumokat használ, és mindennap két terméket alkalmaz: egy géles állagú arclemosót és egy táplálókrémet. Egyszer próbálta ki a botoxot, mert ajándékba kapott egy kezelést, de azóta sem vette igénybe újra. A haját viszont nem titkolja, hogy festeti. 

És van még valami, ami szerinte nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ilyen fiatalos: ha teheti, mindig csak olyan dolgokat csinál, amiket szeret, amikben örömét leli. Úgy véli, a lelki egyensúly és a boldogság is nagy szerepet játszik abban, hogy hogy néz ki valaki.

Nők, akiknek nehéz megtippelni a korát

Akármi is áll a háttérben, az biztos, hogy a következő nők meglepték az embereket fotóikkal, melyek mellé a korukat is odaírták. Persze még így sem számítanak időseknek, de a tinédzserkort már jócskán túllépték. A legtöbben nem ennyinek vélnék őket.

Ezt is szeretjük