Csak ilyen fésűt használj a vizes hajadra! Mutatjuk, melyik eszköz mire jó

Bár a legtöbben egyetlen fésűt használnak a mindennapok során, érdemes megismerni, hogy melyik fajta pontosan mire is való.

GettyImages-1292863348

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Habár a boltok polcain fésűk és hajkefék elképesztően széles választékával találkozhat az ember, a legtöbben egyetlen fajta mellett teszik le a voksukat, és ahhoz ragaszkodnak a mindennapok során.

Pedig nem véletlen, hogy többféle eszköz létezik, mindegyik más és más területen teljesíthet igazán jól. Az optimális hajápolás, az egészséges és esztétikus hajkorona érdekében érdemes megismerni a különböző típusokat!

Fésűk és hajkefék funkciói

A haj állapota nagyban befolyásolja a megjelenést és a hangulatot is. Az önbizalom szempontjából is sokat számít, hogy elégedett-e vele a viselője. Nem csoda, hogy sokan számos hajápolási terméket kipróbálnak, hogy javítsák a hajkoronájuk szerkezetét. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a haj rendkívül érzékenyen reagál a különböző egészségügyi problémákra, fertőzések, lázzal járó állapotok után, tápanyaghiányok esetén általában fakóbbá válik, de ami igazán aggaszthatja az embert, az az, hogy hullani is kezd. A haj minőségében a táplálkozás és a mindennapos ápolás szerepét sem szabad alábecsülni. Utóbbinak pedig részét képezi az is, hogy mikor milyen fésű vagy hajkefe után nyúlsz. Tekintsd át a legalapvetőbb típusokat a következő összeállítással!

Egészséges és fényes hajat szeretnél? Próbáld ki ezeket a növényi olajokat!

A növényi olajok nem új találmányok, de ugyanolyan hatásosak, mint a régi időkben. Képes válogatásunkban a leghatékonyabb hajápoló olajokat mutatjuk be. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük