Vékony szálú hajból ezek a legjobb félhosszú és hosszú frizurák - Tartást adnak a lelapulásra hajlamos tincseknek

Nőies, csinos félhosszú és hosszú frizurákat mutatunk, amik tökéletes választások vékony szálú hajból.

Félhosszú és hosszú frizurák vékony szálú hajból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A vékony szálú hajra jellemző, hogy hajlamos lelapulni, nehezen tartja meg a formázást, és hamar zsírosnak tűnik. Nem lehetetlen azonban volument adni neki, csak tudni kell jól kezelni a törékeny tincseket. 

Érdemes olyan sampont és balzsamot választani, ami nem nehezíti el a szálakat, és a jó frizura is nagyon sokat dobhat a megjelenésen. Bár ehhez a hajtípushoz sokan a rövid fazonokat ajánlják, nem kell feltétlenül levágatnod a hajadat, ha nem szeretnéd. Van ugyanis néhány félhosszú és hosszú vágás is, amik képesek tartást és volument adni a szálaknak. Mutatunk is belőlük párat.

Félhosszú és hosszú frizurák vékony szálú hajból

Enyhén tépett fazon

Az oldalt lépcsőzetesre vágott, nagyon enyhén tépett hosszú frizurától egy kicsit formát kap a haj. Mivel a szálak nem szabályosak és egyforma hosszúságúak, kicsit tömöttebbnek látszanak, és nem is lapul le annyira a fazontól. A balayage-festés pedig még inkább rátesz az optikai dúsító hatásra. Jó ötlet, ha éjszakára befonod a tincseidet, és tovább fokozhatod a hatást.

Lépcsőzetes, beszárított frizura

Attól, hogy kevés hajad van, még lehet nagyon nőies a frizurád! Ez a lépcsőzetesre vágott, beszárított fazon ultranőies, és gyönyörűen keretezi, nyújtja az arcot. A hosszú, oldalra húzott frufru különösen sikkes választás hozzá.

Curtainfrufru és tépett tincsek

A középen elválasztott, fokozatosan hosszabbodó curtainfrufru az év kedvence, ráadásul nagyon csinos is. Tömöttebbnek mutatja a haj felső részét, és különösen jól illik az enyhén tépett tincsekhez. Ez a fazon sokkal dúsabbnak láttatja a frizurát, ha szépen beszárítod, de a jól vágott tincsek különösebb formázás nélkül is tartást adnak a hajnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hosszú, egyenes, középen elválasztott fazon

Ha egy egyenes frizurára szavaznál inkább, akkor válassz egy középen elválasztott, kétoldalt lépcsőzetesre vágott változatot. Így kiemeled az arcodat, a fokozatosra formázott szálak pedig maguktól is kicsit befelé, az arcod felé néznek majd.

Megemelt frufru, hullámos tincsek

A megemelt, oldalra húzott frufru szintén nagyon sokat tud dobni a látványon, a hullámos tincsek pedig mindig növelik a haj volumenét. Ez a frizura nőies, szexi és nagyon előnyös vékony szálú hajból.

Egyenes frufru, kócos hatás

Az egyenes, hosszabb frufru az egész összhatást megváltoztatja, és sokkal többnek láttatja a hajat. Ha pedig egy kicsit beletúrsz, és hagyod, hogy kócosnak tűnjön a frizurád, akkor a dögös eredmény is garantált.

A legrosszabb frizurák vékony szálú hajból

Attól, hogy egy vágás divatos, még nem érdemes azonnal azt kérned a fodrásztól. Attól is függ ugyanis, hogy jól áll-e, hogy milyen a hajad: vékony, törékeny szálak esetén a következőket ne válaszd.

A 6 legrosszabb frizura vékony szálú hajból - Még kevesebbnek tűnik tőlük a haj

Ha vékony szálú a hajad, ezeket a divatos frizurákat jobb, ha kerülöd.

Elolvasom
Ezt is szeretjük