Európa megőrül ezért a szappanért (x)

Ám valóban olyan hatékony, mint amilyennek mondják? Most kiderül az igazság. Íme a teszt, ami lerántja a leplet a Karbonoir fekete szappanról.

Karbonoir fekete szappan
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha régóta küzdesz a pattanásokkal, mitesszerekkel, ha túlságosan zsírosodik a bőröd, akkor esélyes, hogy Te sem érzed túl jól magad a bőrödben, valószínűleg kerülöd a nyilvánosságot, sőt még az is lehet, hogy az önbizalmaddal sincs minden rendben… Mit lehet tenni ilyenkor? Kétségkívül változtatni kell a bőrápolási rutinodon!

Ám melyik kozmetikum az, amely megbízható, hosszú távú eredményt nyújt, és hogyan lehet kiválasztani a megfelelőt? És legfőképpen: mi az igazság a Kn fekete szappannal kapcsolatban? Minden szépet és jót ígérnek - többek között az alábbi videóban is - de tényleg nem átverés? Olvass tovább, és kiderül.

Amikor annyira frusztrál a tehetetlenség, hogy muszáj tenned valamit

Körülbelül három hónappal ezelőtt lett teljesen elegem abból, hogy bármennyire is igyekszem odafigyelni arra, hogy egészségesen étkezzek, rendszeresen mozogjak és megfelelően ápoljam a bőrömet, sehogyan sem tudom visszaszorítani az arcomon és a hátam felső részén előtörő pattanásokat.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Az elmúlt 11 év alatt rengeteg kozmetikumot, módszert kipróbáltam az olcsótól a legdrágábbakig, hogy valahogy javítsak a bőröm állapotán, de egyikkel sem voltam teljes mértékben elégedett. Ráakadtam néhány ígéretesebb termékre, de egy idő után azok sem bizonyultak tartósan hatékonynak.

Mivel egy ideje a természetes kozmetikumok híve vagyok, az utóbbi néhány évben ilyenek közül válogattam. A legutolsó termék, amit kipróbáltam, a Karbonoir cég fekete szappanja volt. Mi győzött meg, hogy őt válasszam, és mi a titka? Az alábbiakban elmesélem.

A fekete “varázstégla”, amely körül egyre nagyobb a felhajtás

Te hallottál már a Kn fekete szappanról? Ez a szappan kézzel készül teljesen természetes összetevőkből, és rendkívül magas arányban tartalmaz aktív szenet. Ezt az ősi összetevőt évszázadokon át alkalmazták és még maga Kleopátra is rajongott érte. Az aktív szén kiemelkedő tulajdonságait most újra felfedezték.

Annyi helyen olvastam már az aktív szénről és persze a Kn fekete szappanról, hogy egyre nagyobb késztetést éreztem arra, hogy kipróbáljam. Annak ellenére, hogy kissé gyanúsnak találtam a sok ismeretlen “felhasználó” megkérdőjelezhető értékelését erről a “csoda” termékről. Különösen azokat, ahol olyanokat olvastam, hogy “pár hét alatt”megszabadult az illető a pattanásoktól. Kíváncsi voltam, mi ez a nagy “hype” e körül a szappan körül, és hogy valóban ilyen látványos eredményeket láthatok majd én is, mint ez a lány itt:

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Amíg vártam, hogy megérkezzen a rendelésem (1 munkanap alatt megkaptam!), addig utánanéztem egy kicsit, mi is az aktív szén.

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy valaki egy hétvégi piknik után kaparta le a grillről, ez távol áll az igazságtól.

Az aktív szenet speciális eljárással állítják elő - általában kókuszhéjból vagy bambuszból - és egy rendkívül adszorbens anyagot kapunk eredményül. Más szóval: az aktív szén rendkívül porózus felülettel rendelkezik, tele van mikroszkopikus pórusokkal, amelyek nagyon hatékonyan kötik meg a zsírt, szennyeződést és egyéb méreganyagokat. Úgy képzeld el őket, mint rendkívül apró mágneseket.

A szén mikrorészecskéi hatékonyan kötik meg a baktériumokat, tisztítják a pórusokat és megakadályozzák azok eltömődését - ennek köszönhetően drasztikusan csökkenhet az akne kitörésének valószínűsége.

Végre lehull a lepel és kiderül az igazság

Megérkezett a Kn szappan! A munkahelyemre kértem, így alig vártam, hogy hazaérjek és kipróbálhassam. Otthon az első utam a fürdőszobába vezetett, és annyira izgultam a csomag kibontásakor, hogy kétszer is leejtettem az ollót, mielőtt végre felvágtam a ragasztót.

Ami először meglepett, az a szappan rendkívül kellemes illata volt. Ráadásul egy cuki kis vászonzsákocskába csomagolták, amit külön értékelek, mert igyekszem környezettudatosan élni.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Miután megmostam a szappannal az arcom, rögtön éreztem, hogy sokkal puhább és simább lett a bőröm. Persze mindjárt ott súgott-búgott a fülembe a kisördög, hogy ne ájuljak el azonnal az eredménytől, mert volt már olyan termék, amelyiknél jó volt az első benyomásom, aztán pár nap múlva jött a nagy csalódás. Azért bizakodva folytattam a szappan napi kétszeri rendszeres használatát, és bár nagyon igyekeztem valami hibát találni a termékben, de őszintén szólva nem sikerült.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első hetekben fokozottabb bőrpírt tapasztaltam és megduplázódott a pattanásaim száma is (némelyik rettenetesen fájó és gyulladt volt), ami rendkívül kellemetlenül érintett. Ám mivel olvastam a cég honlapján, illetve  az értékelések között is, hogy ez a kezdeti időszakban normális jelenség, türelemmel folytattam a szappan használatát.

Hamis volt az első benyomás? Mit tapasztaltam hosszú távon?

Három hónapja használom a Kn szappant, és körülbelül a második hónap vége felé már láttam, hogy ez örök szerelem lesz. A pattanásaim teljesen leszáradtak és sokkal szebb, tisztább lett a bőröm. Egy-két aprócska kivételével azóta sem jött ki újabb pattanásom, a bőröm pedig továbbra is puha és selymes, sokkal kevésbé fénylik és  látszik rajta, hogy sokkal egészségesebb.

Azt hiszem, megtaláltam a terméket, amelyet már olyan régóta kerestem. 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Múlt szombaton beültünk egy kávéra a barátnőimmel és a Karbonoir fekete szappan is szóba került, mert az egyikük atópiás dermatitisszel küzd. Azt mondta, a héten megrendeli ő is. Az egyik lány nagyon le akarta beszélni, mert szerinte a szappanok szárítják a bőrt. Én ezt egyáltalán nem tapasztaltam, és mivel ez a fekete szappan tele van növényi olajokkal és vajakkal, így rendkívül gyengéd a bőrhöz és táplálja azt. Nagyon drukkolok Reninek, hogy ő is ilyen rendkívüli eredményeket érjen majd el, mint én.

Kezdd el a változást, tényleg megéri

Ha Te is régóta szenvedsz valamilyen bőrproblémától és szívesen változtatnál, ha olyan hosszú távon hatékony és teljesen természetes megoldást keresel, aminek a bőröd is örül, akkor szerintem nagyon megéri befektetni egy ilyen szappanba. Őszintén és lelkiismeretfurdalás nélkül ajánlom a Karbonoir fekete szappanját, főleg, hogy 30 napos elégedettségi garancia is van rá.

Nálam a következő lépés valószínűleg a fekete maszkjuk lesz, mert arról is sok jót olvastam. A fekete szappannal állítólag szuperül kombinálható és azt írják, hogy a bőrmegújítás, rugalmasítás mellett halványítja az aknés hegeket is. Nos, majd meglátjuk. (Készítsek esetleg erről is egy beszámolót?)

Ja, el ne felejtsem: kaptam a cégtől egy kuponkódot köszönetképpen azért, mert elmeséltem nekik a tapasztalataimat (ugye, de rendesek voltak?).

Most egy hétig 10% kedvezményt adnak a Kn fekete szappan árából, ha használod a NIKI10 kódot ezen a linken a kosár oldalon: https://karbonoir.hu/shop/fekete-szappan

H.N.

(A képek forrása: Karbonoir)

Ezt is szeretjük