Mit árul el a fehérneműd a nőiességedről?
A bugyik, melltartók és egyéb női kellékek elárulják, hogy mennyire tartod magad szexinek, hogy mennyire szeretsz nő lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női fehérnemű intim és már-már misztikus a férfiak szemében. Te szexisnek érezheted magad egy szép darabban, de az egész kollekciód az önismeretben is nagy segítségedre lehet.

A bugyid, melltartód, kombinéd ugyanis nagyon sokat elárul rólad, pontosan azért, mert csak te látod. Maximum a párod.

Mivel nincs közszemlére téve, ráadásul nagyon intim ruhadarabokról van szó, elsősorban arról mesél, hogy milyen viszonyban vagy a saját nőiességeddel. Egyáltalán nem biztos, hogy a fűző és a harisnyakötő duzzadó önbizalomról árulkodik.

A felemás

Vannak gyönyörű, leheletfinom, csábító melltartóid, randibugyijaid, melyeket akkor hordasz, ha az illetékes is láthatja. Hétköznap viszont a régebbi, már nem annyira szexis, esetleg kinyúlt pamut darabokat választod.

Ez a kettősség azt mutatja, hogy nagyon is számít neked mások véleménye, és nem igazán barátkoztál meg női mivoltoddal. Ez nem azt jelenti, hogy ne élveznéd a flörtölést, a csábítást vagy a szexet, de a kívülről érkező visszajelzések mutatják meg neked, hogy jó nő vagy, és belül erről egyáltalán nem vagy meggyőződve.

Ne csak ünnepnapokra tartogasd a szexi fehérneműket. Viseld azokat a legszürkébb hétköznapokon is, sőt, különösen akkor. Egy szép fehérneműszett önbizalmat ad, mert a szexis kis titkot csak te ismered.

A sportos

Fiúalsóra hajazó bugyik és sportmelltartók a fiókban. Ha ez jellemző az alsó ruházatodra, akkor az azt jelenti, hogy valamiért nem élvezed azt, hogy nő vagy. Inkább lennél jó barát, mint szerető, és nem igazán érted, hogy mi ez a nagy hercehurca a szex körül. Több oka lehet, ha felnőtt nőként nem tudtad még kibontakoztatni feminin oldalad. Fakadhat tinédzserkori rossz élményekből, de zárkózottságból és önbizalomhiányból is. Ne nyomd el női oldalad, hanem élvezd.

Légy merész, és tegyél meg egy nagy lépést. Szerezz be igazán vadító cuccokat, mídert vagy harisnyakötőt, és pózolj a tükör előtt. Mutasd meg magadnak, hogy tudsz szexis is lenni.

Az összevissza

Egyik nap fűző, másik nap sportzokni, hétfőn tanga, csütörtökön boxer.
Nem szereted az egyhangúságot, fehérneműs fiókod is erről árulkodik.
Élvezed a nőiességedet, annak minden oldalát. Néha ártatlan kislány vagy, máskor a végzet asszonya, a csábítás azonban mindig jelen van az életedben. A férfiak élvezik a társaságodat, és párod szerencsés, mert nem unatkozhat melletted. Szerepeid váltogatása közben azonban figyelj arra, hogy megtaláld önmagad.

Próbáld ki, hogy milyen, ha lehorgonyzol egy szerepnél, és annak kiélvezed minden pillanatát. Ne félj attól, hogy unalmassá válnál, csak mert két napig ugyanannak mutatod magad.

Fűző, harisnyatartó, combfix

Ha hétköznapokon is úgy nézel ki a ruha alatt, mint egy francia kurtizán, ha női mivoltodat túlságosan kihangsúlyozod, az egyáltalán nem arról árulkodik, hogy tele lennél önbizalommal. Ha külsőségekkel akarod bebizonyítani magadnak - és másoknak -, hogy mennyire erotikus vagy, akkor érdemes egy picit elgondolkodnod. Túlzott nőiességedet fegyverként használod, mellyel hatalmadba kerítheted a férfiakat. Bár kezdetben izgató lehet egy ennyire szexi nő, a férfiak nemcsak szexdémonra vágynak, hanem szerető barátnőre is.

Vedd le a páncélod, és mutasd meg magad. Egy nő nemcsak akkor vonzó, ha csábít, hanem akkor is, ha csábítható, ha kicsit visszavonul. Bújj párod mellé egy egyszerű kis babydollban, lehet, hogy jobban tetszik neki, mint a míder tűsarkúval.

A kiforrott

Imádsz nőnek lenni, és ezt tükrözi a fehérneműd is. Akkor is lágy és szexis darabok vannak rajtad, ha a boltba ugrasz le két zsemléért. És megvannak a magad kis titkos darabjai, amit csak a nagyon szerencsések láthatnak. Tisztában vagy magaddal, és kellő önbizalommal rendelkezel. Mivel nincs szükséged külső megerősítésre, nem teszel ki mindent az ablakba, elég, ha te és a neked fontos férfi tudja, hogy mi van rajtad. Ő aztán bármikor meglephet, nem kell csalódnia.

Tartsd meg jó szokásodat, és továbbra is fordítsd a lehető legtöbb figyelmet magadra. Néha azonban lazíts, és vegyél fel egy pamutbugyit, hiszen nemcsak a tökéletes fehérneműszettől leszel nőies.

Ezt is szeretjük