10 igazán csinos és kényelmes fehér sportcipő nyárra: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket

A fehér sportcipő a legtöbb hétköznapi szetthez passzol, ráadásul nagyon divatos, így tökéletes választás nyárra is.

Fehér sportcipők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Már tavaly is hódítottak a fehér sportcipők, de idén sem veszítettek népszerűségükből: továbbra is ezek a tavaszi-nyári szezon legdivatosabb darabjai.

Hatalmas előnyük, hogy rengeteg stílushoz és szetthez passzolnak, ráadásul számos kényelmes fazont is találhatsz köztük. A kínálat most is nagyon széles, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán csinos változatot, hogy könnyebb legyen választani.

Divatos, kényelmes fehér sportcipők

Mutatunk hófehér darabokat, de olyanokat is, amiket néhány dísz vagy minta tesz különlegesebbé, nőiesebbé. A vastag talpú sneakerek továbbra is sikkesek, és a fémes, hologramos részletek is nagy kedvencek maradtak. Árakkal, online lelőhelyekkel mutatjuk a legszuperebb, utcai sportcipőket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Coverkép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük