Falatnyi rövidnadrágok bevállalós csajoknak

Árakkal, lelőhelyekkel

Büszke vagy a lábadra? Most a divat sem áll az utadba, hogy megmutasd. Nézd meg a legapróbb sortokat!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha egy fecske nem is, egy szexi forrónadrág minden bizonnyal nyarat csinál, hiszen az üzletek kínálatában való jelenléte azt jelzi, fél lábbal már a kánikulaszezonban vagyunk. A tervezők szinte minden kollekcióba beépítették a falatnyi sortokat, és ezzel elérték, hogy egészen merész trendek bukkanjanak elő a múlt rejtekéből, melyeket a nyár bontakoztathat ki igazán.

Ez persze nem azt jelenti, hogy botrányos elképzelésekbe igyekszenek beleilleszteni az apró rövidnadrágokat, hanem épp az ellenkezőjét.

Vagyis megmutatják, hogyan válhatnak nőiesen sikkessé, egy csipetnyi retro hangulattal fűszerezve. Bár a forrónadrágokkal megálmodott stílusokhoz a hetvenes évek szolgáltattak ihletet - amikor nagy port kavart ez a tenyérnyi ruhadarab -, mégis bebizonyosodott, nemcsak a diszkóvilágban és a strandon van helye az extra mini sortnak, hanem az utcai divatban is, a romantikus, az elegáns és a vagány arcát egyaránt megmutatva.

Alaptrendek - a visszafogottság kedvelőinek

Mielőtt behódolnál ennek a divatnak, érdemes önkritikát gyakorolnod, ugyanis ezek a lábvillantó darabok nem tűrik meg a narancsbőrt, valamint a combokat illetően megkívánnak bizonyos vékonyságot, ami alatt persze nem a beteges alternatívák értendők.

Meglehet, hogy a forrónadrágokkal egy mondatban kicsit furcsa a visszafogottságot emlegetni, mégis vannak olyan alaptrendek, melyek letisztult puritánságukkal visszavesznek picit a merészségükből. Ha az esélyét sem akarod megkockáztatni, hogy a falatnyi sortod közönségessé tegye az öltözéked, válaszd a tengerészmódihoz és a szafari stílushoz passzoló kreációkat.

Kismatróz-fazonok

A Zara sötétkék sortja 7995 forintért lehet a tiéd. A Mango A-vonalú fazonban kínál számodra retro hangulatú forrónadrágot, 9995 forintért. Szintén a Mango üzletekben tehetsz szert a szűk, fehér rövidgatyóra, 6995 forintért. Hasonlót foghatsz ki felhajtható változatban a Bon Prix webáruház választékából, 2999 forintért.

Szafari és military stílusú darabok

A francia Camaieu márka egy khaki sortot ajánl a figyelmedbe magasított derékkal, 3695 forintért. Szintén a Camaieu kollekciójában bukkanhatsz rá a mogyorószínű, extra mini kisnadrágra, 6995 forintért. A Mango derékhangsúlyos fazonja 7995 forintért kapható, míg a Zara kínálatából falatnyi military modellt szerezhetsz be magadnak, 8995 forintért. Az Otto internetes katalógusában szafari rövidnadrágra lelhetsz, melyért 7635 forintot kell ontanod.

Nyárba illő színfoltok

A kaotikus színkombinációkra épülő trendek felfedik, hányféle stíluslehetőség lappang a fagylaltárnyalatú forrónadrágokban. A mintás blúzok és magas talpú szandálok nemcsak nőiesebbé tehetik az elsőre kislányosnak tűnő darabokat, hanem egy észbontó időutazásra kalauzolhatnak a hetvenes évek divatvilágába.

A Mango trópusi kék és púderszínű sortjához most akciósan juthatsz hozzá az online megvásárolható kollekcióból, 6995 forint helyett 5995 forintért. A Zara lonc tónusú rövidnadrágjára 6995 forintért, a narancsszínű változatára pedig 7995 forintért csaphatsz le.

Retro fazonok pöttyösben

A hatvanas évek kartonruháiról pimasz kisnadrágokra vándoroltak a pöttyök. Íme, néhány magas derekú kreáció, amiben úgy pózolhatsz a vízparton, akár egy múltbéli plakátlány.

A Marks & Spencer piros szalagos darabja 6990 forintba kerül. A New Yorker fekete alapon fehér pöttyös megoldása 5990 forintért találhat gazdára. A Mango romantikus szoknyanadrágját 9995 forintért kaparinthatod meg.

Vagány farmersortok

A hippis és rockos fesztiváltrendek ilyenkor élik valós fénykorukat, amikor a nyári zsongás felszabadultabb öltözéket engedélyez. Ám a farmersortoknak nemcsak a bohémság áll jól, hanem a lágyabb, vidéki romantika is.

A New Yorker csipkés szárú forrónadrágja hippis és rusztikus elképzelésekben egyaránt megállja a helyét. Az ára 6990 forint. Ugyanennyiért vásárolhatod meg a New Yorker üzletekben a szakadt, koptatott rövidnadrágot is, fonott övvel. A Mango grafitszürke, cipzárakkal megbolondított modellje 7995 forintért kerülhet a birtokodba.

Ezt is szeretjük