Nőies, esőálló dzsekik nyárra, melyekben nem lesz meleged - Megvédenek a záporoktól, és divatosak is
Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabb vékony, vízálló dzsekiket.

esokabat
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben igencsak szeszélyes volt az időjárás, de az előrejelzések szerint ez nyáron sem lesz másképp. A tikkasztó hőségben is bármikor beborulhat majd az ég, és várható több kiadós zápor is. Ezért idén a kánikularuhák mellett érdemes beszerezned egy vékony, vízálló dzsekit is.

Szerencsére az üzletekben már nemcsak a hagyományos esőkabátokat találod meg, hanem olyan fazonok közül is bőven válogathatsz, melyek amellett, hogy megvédenek a zivatarokban, még divatosak is.

Nyári, esőálló dzsekik körképe

Körülnéztünk a webshopok kínálatában, és számos olyan kabátot találtunk, mely mind a szín, mind a fazon tekintetében sikkes, nőies, és egyáltalán nem olyan, mint a hagyományos, műanyag darabok. Kiválogattuk a kedvenceinket, melyek közt biztosan mindenki megtalálja a stílusához illőt: ezek a dzsekik megmentenek majd a nyári záporokban.

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük