Előtte-utána fotókon az esküvői smink ereje - A vőlegények biztosan nagyon meglepődtek

Az arák tökéletesen akartak kinézni a nagy napjukon, ám egy kicsit túlzásba vitték a sminket, mert szinte teljesen átalakultak.

Előtte-utána fotókon az esküvői smink
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az esküvő mindenki életének egyik legfontosabb eseménye, így érthető, ha a menyasszony a lehető legszebb szeretne lenni a ceremónián. A tökéletes ruha kiválasztása után a második és harmadik legégetőbb kérdés ezért egyértelműen az, hogy milyen is legyen a frizura és a smink a nagy napon.

Szinte az összes nő arra vágyik, hogy elálljon a vőlegény szava, ha meglátja, és ő is elégedett legyen magával, ha visszanézi majd a képeket, videókat. Azonban pontosan emiatt néhányan képesek egy kicsit túlzásba esni - ez történt a következő nőkkel is.

Menyasszonyok sminkkel és nélküle

Néhány sminkmester az Instagramján osztotta meg munkáit, melyek során arákat sminkeltek ki, és alakítottak át. Való igaz, gyönyörűen dolgoztak, és meseszép az eredmény, azonban az is biztos, hogy szinte rá sem ismerni a nőkre a vastag festékréteg miatt. Az utána fotókon azért jócskán látszik, hogy el is mossa a filter a bőrhibákat. Sokaknak közülük szinte teljesen más lett az arcuk, így nem lepődnénk meg, ha a vőlegény alig ismert volna rájuk. Azt pedig főleg nem értjük, miért kellett ennyire átalakíttatniuk magukat, hiszen festék nélkül is csodásak voltak, a menyasszonyi sminknek pedig nem elfednie, hanem kiemelnie kellene a szépséget, a vonásokat, valamint korrigálnia a bőrhibákat, apróbb tökéletlenségeket.

Teljesen más a sminkkel az ara, mint valójában. Nemcsak a sok alapozó és a kontúrozás, hanem a hatalmas műszempillák, valamint a vastagabbra festett ajkak is megváltoztatták.

Az természetes, ha a bőrhibáit vagy a szervezés fáradalmai okozta karikákat el akarta tüntetni, de ettől az erős festéktől alig hasonlít önmagára.

A kontúrozás és a sok highlighter miatt olyan az arca, mint egy porcelánbabának.

Nemcsak a bőre lett tökéletesebb, de legalább öt évvel fiatalabbnak is tűnik az esküvői sminktől ez a nő.

Porcelánbőr egészen a dekoltázsig: nem csoda, ha a vőlegény alig ismert rá.

Hatalmas a változás a két kép között. Tényleg teljesen átalakult az arca.

Mire képes az arccal egy profi sminkes?

A sminkmesterek által készített make-up képes teljesen átalakítani a nők arcát: eltünteti a karikákat, megduplázza a szemek méretét, és persze, nyomuk sem marad a bőrhibáknak, pattanásoknak. Éppen ezért sokszor előfordul, hogy a profik székéből kiszállva alig ismer magára az ember. A következő nőkkel pontosan valami hasonló történt. 

Ilyen, ha egy profi sminkes kezelésbe vesz - A nők előtte-utána fotókon mutatták meg a hatalmas változást

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük